Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții au primit o probă desprinsă din Cartea Recordurilor! Ce au fost puși să facă

Deși au rămas doar 8 echipe, Asia Express continuă cu noi surprize pentru cei care mai au de îndeplinit misiuni pe Drumul Împăraților.

concurenții-asia-express-mănâncă Galerie
Deși au rămas doar 8 echipe, Asia Express continuă cu noi surprize pentru cei care mai au de îndeplinit misiuni pe Drumul Împăraților. | Antena 1

De data aceasta aventura începe din Kuşadası, iar concurenții au venit mai pregătiți ca niciodată să vadă ce misiune îi așteaptă. Irina Fodor a fost cea care i-a întâmpinat de la primele ore ale dimineții și le-a dat vestea că urmează o nouă cursă de amuletă.

"Cursa abia acum începe, de astăzi ne vom chinui mai mult, vom avea mai mulți kilometri de parcurs. Sper că în cele două etape ați învățat cum se face autostopul și că veți avea succes. În această etapă vom merge pe drumul unor eroi",a fost mesajul Irinei Fodor pentru cele opt echipe.

Ce au fost nevoiți să facă concurenții Asia Express de la primele ore ale dimineții

Prezentatoarea TV a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că vor avea parte de un nou festin, chiar de la primele ore ale dimineții. Concurenții și-au pus mâinile în cap când au auzit că se vor bucura de un mic dejun plin de proteine.

"Poate e bun...", i-a spus Cuza colegului său de echipă.

Reacțiile concurenților au fost de-a dreptul savuroase când au auzit că trebuie să mânânce cât mai multe frigărui turcești. De asemenea, aceștia au rămas cu gura căscată când au aflat că invitata de astăzi este campioană la mâncat astfel de preparate.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut parte de „un festin”. Creier sau ochi de miel. Ce le-a picat la ruletă

Yilmaz le-a făcut o demonstrație celor 8 echipe rămase în competiție, iar surpriza a fost și mai mare când au văzut cât de repede le mănâncă.

„A apărut o uscată, cu picioruțele alea. Ce e scovergita asta?! Și le înfige în gât căte 4 o dată. Are mandibulă de șarpe”, a zis Zarug când a văzut-o pe Yilmaz.

"Mama, e probă de mâncat. Acum mi-am dat seama.", i-a spus Connect-R lui Shift.

Lidia Buble și sora ei sunt cele care vor pleca primele în cursa pentru amuletă din această seară, fiind câștigătoare în prima probă a zilei. Restul echipelor le vor urma la un interval de 2 minute, iar criteriul de departajare este numărul frigăruilor rămase în farfurie. Totodată, cele opt echipe trebuie să mai ia 10 frigărui de la Irina Fodor când pleacă în cursă și să fotografieze 10 oameni care mănâncă din frigăruile lor.

"Misiune imposibilă!", a spus Elwira Petre.

"Cred că asta a fost una dintre cele mai amuzante misiuni pe care le-am avut de făcut", a mai spus Lidia Buble.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-curcubeu

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Care este numele real al lui Zarug. Concurentul de la Asia Express - Drumul Împăraților a impresionat cu felul său caris... Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia Buble a apelat la trucurile sale pentru a avea succes la autostop. Cum a convins ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x