Antena Căutare

Foame mare la "Asia Express"! Vârciu recunoaște: ”Am vrut să-mi vând sufletul pentru o înghețată”. Andrei Ştefănescu: ”A mestecat și bățul!”

Lunile petrecute în Asia i-au schimbat pe concurenții porniți în aventura celui mai dur show de televiziune, "Asia Express".

Lunile petrecute în Asia i-au schimbat pe concurenții porniți în aventura celui mai dur show de televiziune, "Asia Express".

Foame mare, povestesc băieții, invitați la emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos! Liviu și Andrei au dat din casă și au detaliat mai multe momente de nedifuzat la televizor.

”Am vrut să-mi vând sufletul pentru o înghețată”, a spus Liviu Vârciu, iar Andei Ştefănescu îl completează: ”A mestecat și bățul!”

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Liviu Vârciu, mesaj pentru cei care cred că Asia Express este regizată: ”Mă doare! Acolo a fost mult mai rău decât se dă... Experiențe care i-au smuls lacrimi! Liviu Vârciu a aflat ce-i sărăcia, în Asia Express: ”Am plâns. Au pus pe masă un bol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x