Fotoreportaj Asia Express, episodul 17. Oamenii din spatele camerelor de filmat muncesc până la epuizare. Cum au fost surprinși

Seria de fotoreportaje Asia Express vă prezintă detalii din spatele camerelor de filmat. Andrei Pungovschi a surprins în imagini momente esențiale din show, care nu se văd la TV.

Echiupa Asia Express are de-a face cu momente extrem de obositoare în timpul filmărilor

Andrei Pungovschi

În curând, fanii show-ului Asia Express vor putea privi provocările prin care au trecut concurenții. Până la marele debut al show-ului, vă prezentăm provocările prin care au trecut oamenii din spatele camerelor de filmat.

În episodul cu numărul 17 al fotoreportajului Asia Express, Andrei Pungovschi i-a surprins pe operatori în momente de repaus, răpuși fiind de oboseală. De asemenea, fotograful a surprins și cadre deosebite, dar și pe localnicii cu care au avut de-a face.

Masca purtată de o femeie surprinsă din imagini, amintește că show-ul a fost filmat în condiții de pandemie. Așa cum și concurenții au recunoscut, pandemia a făcut ca Asia Express să fie o competiție și mai dificilă, având în vedere că este vorba despre o cursă contratimp în care autostopul este modalitatea de a călători, iar localnicii au devenit mai reticenți în ceea ce privește contactul cu alți oameni, din cauza coronavirusului.

Totuși, echipa de filmare și concurenții nu s-au dat bătuți și au dat tot ce au mai bun pentru a crea un show de excepție.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care realizează fotoreportajele Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În anul 2021 Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express, sezonul 4.

Ce vedete au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6, episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11, episodul 12 și episodul 13, episodul 14 , episodul 15 și episdoul 16 ale fotoreportajului Asia Express.

Ultimele știri