Fotoreportaj Asia Express, episodul 14. Imagini din spatele camerelor de filmat, pe Drumul Împăraților. Ce nu se vede pe Tv

În episodul cu numărul 14 al seriei de fotoreportaje realizate de fotograful Andrei Pungovschi, oamenii au putut vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Hai să vezi ce nu se vede pe Tv!

Împreună cu perechea sa, fiecare cameraman va trece prin experiențe dure și este de la sine înțeles că trebuie să fie bine antrenat pentru momentul "startului".

Antena 1/Asia Express

În spatele emisiunii Asia Express se află zeci de oameni care muncesc din greu pentru a obține o producție cu adevărat excepțională, ce ține cu sufletul la gură milioane de români. Nu doar pentru concurenți este provocatoare misiunea Asia Express, ci și pentru echipa de filmare, care aleargă cot la cot cu ei și înfruntă condițiile neprielnice.

Din Turcia, spre Georgia, iar mai apoi pe meleagurile Azerbaidjanului. Concurenții, dar și echipa din spatele Asia Express vor avea misiuni peste misiuni și puține căi ușoare spre a le rezolva. Concurenții sezonului 4 Asia Express au parte de cea mai dură experiență a lor într-un reality show care le testează rezistența fizică, psihică și le întinde la cote alarmante răbdarea.

În episodul cu numărul 14 al fotoreportajului Asia Express, fotograful Andrei Pungovschi a surprins momente care nu mereu se văd pe ecrane.

Alături de ei sunt necontenit cameramanii, prietenii din spatele obiectivelor, care suprind în detaliu cele mai profunde reacții, temeri, bucurii și încercări pe un drum despre care nu se știu prea multe.

Împreună cu perechea sa, fiecare cameraman va trece prin experiențe dure și este de la sine înțeles că trebuie să fie bine antrenat pentru momentul "startului".

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5 și episodul 6 și episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11, episodul 12 și episodul 13 ale fotoreportajului Asia Express.

Cine este Andrei Pungovschi, fotograful care surprinde imagini din culisele Asia Express

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

Citește și: Asia Express 2021. Irina Fodor, dezvăluiri despre peripețiile de care a avut parte pe Drumul Împăraților. Ce a impresionat-o

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În anul 2021 Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express, sezonul 4.

Citește și
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat după acest moment
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
iUmor începe sâmbătă, 25 septembrie, la Antena 1. Primele declarații ale Deliei despre noul sezon
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Victor și Andrada de la Mireasa, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mai multe articole

Cine sunt concurenții care au pornit pe Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină.

Citește și: Asia Express 2021. Ce spune Marius Damian despre experiența sa pe Drumul Împăraţilor. De ce a primit acest nume noul sezon

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ultimele știri