Antena Căutare

„Capete de găină, sânge condensat și mațe fripte!”. Chef Sorin Bontea, dorință diabolică pentru chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în „Asia Express”, sezonul 3!

Chef Sorin Bontea a fost determinat de experiențele trăite în „Asia Express”, sezonul 3, să aibă o dorință diabolică în ceea ce îi privește pe colegii lui de la „Chefi la cuțite”, chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Pentru că mâncarea din Asia este mereu surprinzătoare, Chef Sorin Bontea și coechipierul lui, Răzvan Fodor, au găsit preparate de care nu s-ar fi atins nici în ruptul capului.

Astfel, chef Sorin Bontea ştie deja ce își dorește pentru colegii lui de la „Chefi la cuţite".

„Cătălin și Florin să vină în Filipine să mănânce niște capete de găină, sânge condensat, mațe fripte și gheare. Și mai ales pentru Florin un balot de acela, căci cu siguranță abia așteaptă să mănânce”, a spus chef Sorin Bontea, amuzat.

Cum va face faţă echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor misiunilor gastronomice, vedeţi în curând! „Asia Express”, sezonul 3, are premiera sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Asia Express sezonul 3, imagini nedifuzate! Ce au pățit Speak şi Ştefania în Filipine... „Teroare psihică! Arde!”. Prin ce chin au trecut vedetele din „Asia Express”, sezonul 3! Imagini în premieră! - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x