Antena Căutare

Chefi fără limite, 15 martie 2022. Irina Fodor a anunțat alte probe de avantaj. De ce s-au speriat chefii și concurenții

În cea de-a doua zi petrecută de chefi și de concurenți în Serres, în a patra etapă din Chefi fără limite, Irina Fodor a anunțat noi probe pentru obținerea unor avantaje.

colaja foto cu sorin bontea si concurenti de la chefi fara limite Galerie
Chefii și concurenții au primit alte probe de avantaj în ziua a doua petrecută în Serres, la Chefi fără limite | Antena 1

La un moment dat, chiar în timp ce chefii stăteau liniștiți alături de concurenții din echipa lor, cineva a bătut la ușă și a adus nu doar cutia misterioasă cu care ne-am obișnuit deja, ci și meniurile cu următoarele probe la care trebuie să participe concurenții, în cea de-a doua zi petrecută în Serres, în stage-ul patru al competiției Chefi fără limite.

Vestile date astfel de Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe toți.

Ce probe de avantaj a anunțat Irina Fodor în cea de-a dou zi din Serres, în a patra etapă de la Chefi fără limite

Meniurile și cutiile misterioase s-au deschis și așa a ieșit la iveală ce alte probe pentru avantaj a pregătit Irina Fodor pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la Chefi fără limite.

„Pentru proba Bougatsa este indicat să mergeți cu un coleg patisier sau care știe câte ceva despre aluat. Câștigătorul acestei probe va fi cel care va hotărî cu ce va găti fiecare echipă”, așa sună prima probă anunțată de Irina Fodor.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. De ce s-a temut Florin Dumitrescu să intre în casele din Serres. Ce probă surpriză a urmat

„La proba a doua, doi dintre concurenții fiecărei echipe vor merge în casele localnicilor, unde vor pregăti un brunch de restaurant cu tot ce găsesc în cutii, în casele respective sau din alte surse, în funcție de cât sunt de descurcăreți. Echipa câștigătoare va primi un avantaj extrem de important: va fi singura echipă care va putea comunica normal pe durata probei, în timp ce pierzătorii vor putea folosi doar limbajul semnelor”, a fost cea de-a doua provocare, anunțată în ziua a doua din Serres, la Chefi fără limite.

După ce fiecare chef a ales pe cine trimite la ce probă, iată că a venit și marea surpriză! Odată ce au ajuns la un chef local, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit cum se face celebrul desert Bougatsa. Practic, foile plăcintei respective aveau un mod de preparare de-a dreptul spectaculos, prin învârtire și răsucire rapidă în aer, pentru a obține o grosimea perfectă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce naiba, asta e inginerie din aia cuantică, nu știu, băi nene, prea mult!”, a zis Bontea, uimit de ceea ce vede.

Totuși, fiindcă miza acestei probe este una cât se poate de importantă, fiecare chef și-a propus să dea tot ce are mai bun, în dorința de-a câștiga.

Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 11 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut controale la primele ore ale dimineții în casele echipelor. Ce au găs... Chefi fără limite, 15 martie 2022. Chefii au făcut show în bucătărie la proba Jokerului. Ce au avut de gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x