Antena Căutare

Chefi fără limite, 22 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Gestul lui Florin Dumitrescu i-a uimit pe toți

În cea de-a doua zi din stage-ul cinci de la Chefi fără limite, desfășurat la Meteora, concurenții s-au întrecut la proba pentru imunitate de echipă.

colaj foto cu irina fodor si concurenti de la chefi fara limite Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea de echipă, în ediția 14 a emisiunii Chefi fără limite, difuzată pe 22 martie 2022 | Antena 1

În ediția 14 a emisiunii Chefi fără limite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, alături de concurenții din echipele lor, s-au întrecut la două probe de avantaj, dar și la una de Joker. Apoi, la scurt timp după ce au aflat verdictul, Irina Fodor i-a anunțat ce trebuie să gătească la proba pentru imunitatea de echipă.

Cine a câștigat imunitatea de echipă în episodul 14 din 22 martie 2022, în cel de-al cincilea stage Chefi fără limite, desfășurat la Meteora

De data aceasta, în ediția 14 de la Chefi fără limite, difuzată în data de 22 martie 2022, cele trei echipe s-au reușit în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce trebuie să gătească la această probă pentru imunitatea de grup.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gestul său face referire la faptul că nu doar în ediția trecută a competiției, ci în orice ocazie posibilă, Cătălin Scărlătescu alege să facă chiftele și chiar are și noroc cu ele, dovadă fiind chiar imunitatea individuală pe care a obținut-o ieri.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 14 din 22 martie 2022. Chefii și concurenții s-au întrecut pentru avantaje și Joker. Cine a câștigat

Florin Dumitrescu a câștigat proba Kokoretzi, ceea ce îi permite să blocheze câte doi concurenți din celelalte două echipe timp de 15 minute în timpul probei. În plus, echipa verde și echipa mov trebuie să mai facă și alte 8 farfurii, pe lângă cele 15 pentru probă, cu deserturi pentru echipa albastră, care a câștigat proba de brunch.

„Am să vă spun care este ingredientul nostru de azi: castane!”, a fost vestea neașteptată data de Irina Fodor, spre marea surpriză a tuturor.

Cronometrul a pornit și concurenții s-au apucat de treabă. S-au certat, au alergat, și-au dat indicații și un adevărat haos s-a dezlănțuit în bucătăria Chefi fără limite, în ediția 14 din 22 martie 2022. Și de data aceasta au apărut discuții aprinse la bancurile de lucru. La un moment dat, chefii nu și-au mai putut stăpâni supărarea și au reacționat nervoși.

Timpul s-a scurs rapid și apoi a venit momentul ca jurații să guste și să analizeze rețetele pregătite de echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 13 din 21 martie 2022. Prima zi la Meteora a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a câștigat

Apoi, rând pe rând, grecii au spart farfurii și au decis ce mâncare le-a plăcut cel mai mult. Dintre toate, cea mai bună rețetă au decis că este cea a echipei verzi.

Așa cum era de așteptat, verdictul a adus o bucurie imensă pentru Sorin Bontea.

„Mă bucur că a câștigat echipa verde și mă bucur și mai mult că echipa mov a luat zero puncte”, a mărturisit Florin Dumitrescu, spre marea surpriză a tuturor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 14 a emisiunii Chefi fără limite ca să vezi mai multe detalii.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, episodul 13 din 21 martie 2022. Prima zi la Meteora a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a... Chefi fără limite, episodul 14 din 22 martie 2022. Chefii și concurenții s-au întrecut pentru avantaje și Joker. Cine a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x