Antena Căutare

Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Proba individuală. Raul Bodoșcă a făcut gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Proba individuală pentru echipa mov a început, iar unul dintre concurenți, Raul Bodoșcă, a obținut un avantaj uriaș, însă ce a vrut să facă i-a uimit pe colegi. Cum a reacționat Irina Fodor și ce i-a explicat bucătarului.

Proba individuală pentru echipa mov a început, iar unul dintre concurenți, Raul Bodoșcă, a obținut un avantaj uriaș, însă ce a vrut să facă i-a uimit pe colegi.

Antena 1/ Chefi fără limite

Raul Bodoșcă a obținut avantajul de a avea zece minute în plus la gătit, însă el a făcut un gest neașteptat față e colegii săi: “Mulțumesc! Aș dori să îl ofer concurenților, colegilor mei, de fapt, care vor ei, pentru această probă, dacă se poate, bineînțeles”.

Cum a reacționat Irina Fodor când a auzit că Raul Bodoșcă vea să-și ofere avantajul unui coleg, în a treia ediție de Chefi fără limite

Spiritul de echipă și-a spus cuvântul pentru Raul, care a vrut să își ofere avantajul pentru unul dintre colegi, însă Irina Fodor a ținut să-i reamintească regulamentul: “Asta nu se poate, dar este un gest foarte drăguț, doar că regulile sunt reguli, trebuie respectate! Fiecare luptă pentru el, pentru că este un singur premiu cel mare și un singur titlu de Chef fără limite. Eu zic să te bucuri de avantajul tău, nu apare în fiecare zi și e meritat!”.

Concurenții însă au un as în mânecă. În cazul în care unul dintre ei ajunge în poziția de a fi eliminat șeful îl poate salva, asta dacă Jokerul se află în mâinile sale. “Este posibil să aveți toate șansele să treceți și peste asta! Nici voi, nici șefii nu știu rezultatul probei Joker. Asta o vom afla la final”, explică Irina Fodor.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup. Ce lucru complet neașteptat s-a întâmplat

“Eu îmi doresc din tot sufletul să fi câștigat proba aia, nu de alta, dar sunt ai mei la duel și ar fi frumos să începem o etapă de eliminări fără eliminări”, mărturisește chef Cătălin Scărlătescu.

Preparatele concurenților vor fi jurizate de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, împreună cu ochiul ager al chefului Yannis.

"Tema de astăzi se învârte în jurul unui ingredient strâns legat de Grecia: feta. Trebuie să faceți un dish în care feta să fie vedeta", mai explică Irina Fodor.

Raul a folosit avantajul de zece minute pentru a lua brânza feta și colegilor săi.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat: „Ne-am panicat că e viu”

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Ce au găsit concurenții în casele grecilor. Un accident de mașină a produs panica

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Echipa mov a trecut printr-o probă dificilă! Cine a câștigat și a primit un avant... Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Dramă în bucătărie. Ce s-a întâmplat cu Tanya Povenskai și Rebecca Bumputu (Becky)...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x