Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 martie 2022. Egalitate la proba de gătit! Ce s-a întâmplat cu cele două echipe și cine a obținut imunitatea

În prima zi petrecută în Corfu, în cel de-al șaselea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea individuală. Află ce s-a întâmplat în ediția 16 a show-ului de la Antena 1, difuzată pe 28 martie 2022.

Chefi fără limite, 28 martie 2022. Egalitate la proba de gătit! Ce s-a întâmplat cu cele două echipe și cine a obținut imunitatea Galerie
În prima zi petrecută în Corfu, în cel de-al șaselea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții s-au întrecut pentru a obține imunitatea individuală. | Antena 1/ Chefi fără limite

De data aceasta, pentru a obține imunitatea individuală, au pregătit un dish inspirat din ingredientele pe care le-au descoperit în prima zi din cel de-al șaselea stage din emisiunea Chefi fără limite, în Corfu: “Dragii mei, începe o nouă etapă de gătit! O să gătiți pentru imunitatea unui concurent. Îl așteptăm pe șefa Aristotelis, el va făcut un dish la care a lucrat foarte mult.Voi va trebui să faceți un dish care să se termine într-o oră. Nu în trei ore, ca cel al lui Aristotelis. Trei ore a durat!”, anunță Irina Fodor.

Echipa verde blochează trei ingrediente celorlalte două echipe. Echipa albastră blochează câte un instrument de gătit celorlalte două echipe, iar echipa mov, practic, stă și se amuză când celelalte două echipe gătesc cu o singură mână, anunță prezentatoarea TV. Sorin Bontea a decis ca echipa mov să nu folosească usturoiul negru, pastele și cartofii. Cheful echipei verde a decis ca echipa lui Florin Dumitrescu să nu folosească usturoiul negru, vinetele și roșiile mari.

“Nu m-a încurcat cu absolut nimic Sorin”, spune Florin Dumitrescu. A venit rândul lui chef Florin Dumitrescu să blocheze ustensilele pe care celelalte două echipe nu au voie să le folosească: electrocasnice și tigaia. Echipa albastră a gătit paste cu homar. Echipa mov a pregătit saganaki cu homar și echipa verde a făcut plăcintă cu homar.

Egalitate în episodul 16 din 28 martie 2022, în cel de-al șaselea stage Chefi fără limite, desfășurat la Corfu. Echipa verde și echipa mov au câte un concurent imun

Proba nu a fost una deloc ușoară pentru concurenți, au avut parte de multe blocaje, iar pentru echipele care au nevoite să gătească cu o singură mână a fost haos total. Chef Florin Dumitrescu și-a menținut cu greu nemulțumirea, având totuși momente de răbufnire.

Concurenții au făcut o mulțime de greșeli, nu doar în echipa albastră. Preparatul cu homar a fost foarte complicat, find un aliment exclusivist, pregătit în restaurantele de top din toată lumea, iar concurenții nu l-au gătit niciodată.

Tensiunile au atins cote maxime în echipa mov, acolo unde Ken, din dorința de a participa cât mai mult la preparat a făcut anumite lucruri care l-au deranjat pe chef Cătălin Scărlătescu, care le-a taxat ca fiind gafe în bucătărie.

Mai mult, în momentul în care chef Florin Dumitrescu a venit la echipa mov pentru a cere flori decorative pentru farfuria sa, acesta l-a ajutat. Momentul nu a putut fi trecut cu vederea de chef Scărlătescu care a izbucnit: “Dispari!”/”Mai lasă-mă cu inima ta albastră”/“Luați-vă și o cameră, dacă vreți”.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 13 din 21 martie 2022. Prima zi la Meteora a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a câștigat

Confruntarea culinară a zilei a ajuns la final, iar ultimele momente sunt guvernate de panica chefilor care își doresc o farfurie cel puțin impecabilă. În clipele de final, toți sunt concentrați asupra platingului. Concurenții echipei mov se încurcă la montajul farfuriilor, iar îmbulzeala de la banc este un punct dificil de gestionat.

După ce farfuriile albastre au zburat rând pe rând, echipele mov și verde au ajuns la egalitate, iar presiunea juraților era din ce în ce mai mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată! Echipa verde și echipa mov au ajuns la egalitate! În astfel de situații, cheful local ar fi trebuit să guste preparatul și să ofere verdictul final, dar acesta nu se mai afla la filmări din cauza condițiilor meteorologice, astfel, imunitatea s-a oferit ambelor echipe.

Chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit lui Becky imunitate individuală, iar chef Sorin Bontea a păstrat tradiția, oferindu-i lui Francisc Șandor imunitatea.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 15 din 23 martie 2022. Un concurent a fost eliminat. Ce chef a câștigat Jokerul

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefii fără limite ajung în Corfu, săptămâna aceasta. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, nevoiți să gătească în mijlocul... Chefi fără limite, episodul 16 din 28 martie 2022. Prima zi în Corfu a adus probe de foc și avantaje pe măsură. Cine a c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
Ultimele știri
x