Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cum preparăm aripioare de pui în crustă aurie, crocante și delicioase, pentru mese savuroase!

 

Frumos rumenite, foarte crocante la exterior și suculente la interior, vor fi rapid apreciate și devorate, mai ales de cei mici, aceste Aripioare de pui în crustă aurie.

Delicioase și foarte apreciate vor fi și aceste Aripioare de pui caramelizate cu dulceață de ardei iuți, dar nici aceste Aripioare de pui dulci-picante nu sunt mai prejos!


Ingrediente pentru Aripioare de pui în crustă aurie

  • 500 g aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
  • Pentru crusta de muștar:
  • 2 ouă 
  • 2 linguri muștar clasic
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute și dulce
  • un cățel de usturoi răzuit
  • 1 lingură făină
  • 200 g pesmet

Mod de preparare Aripioare de pui în crustă aurie

Se amestecă ouăle cu un praf de sare, apoi cu muștarul și usturoiul dat pe răzătoarea mică.
Se adaugă o lingură  de făină și condimentele și se omogenizează bine compoziția.
Aripioarele se ung bine pe toate părțile cu această compoziție, se trec prin pesmet fin și se prăjesc în baie de ulei încins.
Se scot pe prosoape de hârtie absorbante și se servesc cu diverse sosuri, garnituri și salate.

Spor la gătit și poftă bună!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe