- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Frumos rumenite, foarte crocante la exterior și suculente la interior, vor fi rapid apreciate și devorate, mai ales de cei mici, aceste Aripioare de pui în crustă aurie.
Delicioase și foarte apreciate vor fi și aceste Aripioare de pui caramelizate cu dulceață de ardei iuți, dar nici aceste Aripioare de pui dulci-picante nu sunt mai prejos!
Ingrediente pentru Aripioare de pui în crustă aurie
- 500 g aripioare de pui
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
- Pentru crusta de muștar:
- 2 ouă
- 2 linguri muștar clasic
- sare
- piper
- boia de ardei iute și dulce
- un cățel de usturoi răzuit
- 1 lingură făină
- 200 g pesmet
Mod de preparare Aripioare de pui în crustă aurie
Se amestecă ouăle cu un praf de sare, apoi cu muștarul și usturoiul dat pe răzătoarea mică.
Se adaugă o lingură de făină și condimentele și se omogenizează bine compoziția.
Aripioarele se ung bine pe toate părțile cu această compoziție, se trec prin pesmet fin și se prăjesc în baie de ulei încins.
Se scot pe prosoape de hârtie absorbante și se servesc cu diverse sosuri, garnituri și salate.
Spor la gătit și poftă bună!
Prăjitura cu brânză și pere. Desert de toamnă delicios!... Lasagna cu piept de pui și arome de toamnă...