- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- 1 kg organe de miel(ficat,plaman,inima,rinichi)
- 1 stomac de miel + mațele
- 500 g coaste de miel
- 3 ouă fierte
- 5 ouă crude
- 1 legatură pătrunjel
- 1 legatură ceapă verde
- 150 g slanină afumată
- Piper
- sare
- tarhon in oțet
- 200 g smântână
Mod de preparare
Se spală maţele(intestinele) şi organele şi se pun la fiert în apă cu sare.
După ce se fierb, se scot, se clătesc poi se trec prin maşina de tocat, împreună cu ceapa verde şi pătrunjel.
Se fierb 3 ouă, se curăță şi se taie mărunt.
Se amestecă cu organele tocate, cu slănină afumată şi tocată mărunt, iar cu amestecul rezultat se umple stomacul de miel.
Se tranşează coastele de miel şi împreună cu guşiţă și se vor pune la fiert pentru aproximativ 40 de minute.
După acest interval, se adaugă smântâna amestecată cu gălbenuşuri de ou şi se chiseleste cu slănină afumată şi tarhonul.
Se adaugă sare şi oţet după gust.
Panna cotta din foie gras cu tzatziki din piept de rață și grapefruit brulee... Aripioare picante cu orez basmati...