Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Dovlecei în saramură la borcan, pentru iarnă

 

Nu trebuie să-i congelăm și nici nu va mai fi nevoie să dăm bani mulți pe ei în sezonul rece, dacă pregătim Dovlecei în saramură la borcan, pentru iarnă!

Într-un mod asemănător puteți pregăti și Mazăre pentru iarnă, la borcan.


Ingrediente pentru Dovlecei în saramură la borcan, pentru iarnă

  •  3 kg dovlecei curățați și tăiați în cuburi
  • 3 l apă
  • 2-3 linguri sare grunjoasă

Mod de preparare Dovlecei în saramură la borcan, pentru iarnă

Se curăță dovleceii de coajă și semințe și se toacă în cuburi micuțe.
Se pune un vas cu apă pe foc, iar când incepe să fiarbă, se adaugă o lingură de sare și se amestecă până aceasta se topește, apoi se adaugă dovleceii și se lasă să fiarbă 5-6 minute.
Se scurg dovleceii și se adaugă în borcanele sterilizate, apoi se completează cu saramura în care au fiert.
Se înfiletează capacele și se dau borcanele la cuptor pentru 5-6 minute, apoi, după stingerea focului, se lasă acolo până se răcesc definitiv.
Sau se pot fierbe borcanele pentru 5-6 minute, apoi se lasă să se răcească în apa în care au fiert,
Se păstrează la loc răcoros.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe