Antena Căutare

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

În urma primului battle dintre cele trei echipe concurente, au intrat la duel echipa albastră și echipa mov. Concurenții s-au întrecut în a pregăti farfurii spectaculoase cu preparate gustoase.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel Galerie
Baclava cu nuci caramelizate

Având ca temă preparate cu nuci și semințe, concurenții din cele două echipe s-au întrecut în a face preparate gustoase, dar și farurii frumoase cu care i-au încântat pe cei trei chefi, mai mult sau mai puțin.

Iată ce au pregătit concurenții din Echipa albastră, condusă de Chef Florin Dumitrescu:

  • Rahela Pîslaru a încântat papilele celor trei chefi cu o Rețetă de Baclava cu nuci caramelizate și a obținut punctajul maxim de 15 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Baclava cu nuci caramelizate

  • Ernesto Dosman – Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a obținut 11 puncte cu in preparat gustos și complex, cu influiențe chinezești. El a gătit Ton în crustă de semințe cu sos de cocos cu ghimbir și ustiuroi și bok choy cu trei tipuri de sos chinezesc.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Ton în crustă de semințe

  • Daniel Budai a gătit Somon în crustă de fistic, piure de cartofi și morcovi cu sos de capere și fenel cu soia. Preparatul său a boținut de la cei trei chefi 9 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Somon în crustă de fistic

  • Andrei Tănasă a preparat o interesantă Rețetă de Somon în crustă de susan negru cu sos jacqueline, sparanghel alb și ciuperci de pădure. Farfuria sa a fost apreciată cu 9 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Somon în crustă de susan negru

  • Paul Mino Niculescu a obținut tot 9 puncte preparând Cotlet de berbecuț cu sos de caju și prune coapte, dar și o salată de castraveți cu susan.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Cotlete de berbecuț

  • Gina Gheorghe a obținut 7 puncte cu Rețeta File de pește alb în crustă de semințe cu broccoli și cremă de nuci.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

File de pește alb

  • Andrei Fluieraru a gătit Salată de caracatiță cu unt de migdale, nuci caramelizate și spumă de pătrunjel. Farfuria sa a obținut 6 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Salata de caracatita

Echipa lui Chef Florin Dumitrescu a mers mai departe în formulă completă.

Concurenții din Echipa mov, condusă de Chef Cătălin Scărlătescu au pregătit următoarele preparate savuroase:

  • Ștefănescu Alexandra a obținut 12 puncte cu preparatul Somon în crustă de semințe cu piure de cartofi mov, morcovi blanșați și sare afumată. A fost una dintre farfuriile frumos prezentate.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Somon în crustă de semințe

  • Paul Alin Voinea a obținut de la cei trei chefi 10 puncte cu o Rețetă de Șnițel din piept de curcan în crustă de semințe, cartofi cu brânză afumată, cu usturoi, pătrunjel și salată verde.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Șnițel din piept de curcan

  • Alexandru Comerzan – Cuțitul de aur a pregătit rețeta Tataki de ton în sos de soia cu susan alb și negru, piure de fistic, ciuperci sote și salată de ierburi. Farfuria sa a obținut de la cei trei chefi scorul de 10 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Tataki de ton

  • Amalia Bellantoni a preparat o rețetă mai simplă de Tagliatelle cu prosciutto crudo, nuci și parmesan și a obținut scorul de 9 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Tagliatelle cu prosciutto

  • Daniel Andrieș, a obținut tot 9 puncte preparând Cotlete de miel în crustă de panko cu nuci și caju, alături de legume la grătar și salată verde.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Cotlete de miel

  • Alfredo Olteanu a preparat Ceafă de porc cu salsa verde, cu mix de semințe și alune și un sos de muștar Dijon cu vin și smântână. Farfuria sa a obținut 7 puncte.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Ceafă de porc

  • Luminița Bourceanu a preparat o Tartă cu caramel sărat, nuci, semințe și înghețată. Din păcate, farfuria ei a obținut doar 3 puncte și a fost eliminate.

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

Tartă cu caramel sărat

Rețetă de murături: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet... Rețete de post. Top 5 cele mai gustoase rețete de hummus cu care vă puteți delecta în post...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x