Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Farfurii spectaculoase cu preparate gustoase în prima confruntare a concurenților din echipele intrate la duel

În urma primului battle dintre cele trei echipe concurente, au intrat la duel echipa albastră și echipa mov. Concurenții s-au întrecut în a pregăti farfurii spectaculoase cu preparate gustoase.

Baclava cu nuci caramelizate

Având ca temă preparate cu nuci și semințe, concurenții din cele două echipe s-au întrecut în a face preparate gustoase, dar și farurii frumoase cu care i-au încântat pe cei trei chefi, mai mult sau mai puțin.

Iată ce au pregătit concurenții din Echipa albastră, condusă de Chef Florin Dumitrescu:

  • Rahela Pîslaru a încântat papilele celor trei chefi cu o Rețetă de Baclava cu nuci caramelizate și a obținut punctajul maxim de 15 puncte.

  • Ernesto Dosman – Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a obținut 11 puncte cu in preparat gustos și complex, cu influiențe chinezești. El a gătit Ton în crustă de semințe cu sos de cocos cu ghimbir și ustiuroi și bok choy cu trei tipuri de sos chinezesc.

  • Daniel Budai a gătit Somon în crustă de fistic, piure de cartofi și morcovi cu sos de capere și fenel cu soia. Preparatul său a boținut de la cei trei chefi 9 puncte.

  • Andrei Tănasă a preparat o interesantă Rețetă de Somon în crustă de susan negru cu sos jacqueline, sparanghel alb și ciuperci de pădure. Farfuria sa a fost apreciată cu 9 puncte.

  • Paul Mino Niculescu a obținut tot 9 puncte preparând Cotlet de berbecuț cu sos de caju și prune coapte, dar și o salată de castraveți cu susan.

  • Gina Gheorghe a obținut 7 puncte cu Rețeta File de pește alb în crustă de semințe cu broccoli și cremă de nuci.

  • Andrei Fluieraru a gătit Salată de caracatiță cu unt de migdale, nuci caramelizate și spumă de pătrunjel. Farfuria sa a obținut 6 puncte.

Echipa lui Chef Florin Dumitrescu a mers mai departe în formulă completă.

Concurenții din Echipa mov, condusă de Chef Cătălin Scărlătescu au pregătit următoarele preparate savuroase:

  • Ștefănescu Alexandra a obținut 12 puncte cu preparatul Somon în crustă de semințe cu piure de cartofi mov, morcovi blanșați și sare afumată. A fost una dintre farfuriile frumos prezentate.

  • Paul Alin Voinea a obținut de la cei trei chefi 10 puncte cu o Rețetă de Șnițel din piept de curcan în crustă de semințe, cartofi cu brânză afumată, cu usturoi, pătrunjel și salată verde.

  • Alexandru Comerzan – Cuțitul de aur a pregătit rețeta Tataki de ton în sos de soia cu susan alb și negru, piure de fistic, ciuperci sote și salată de ierburi. Farfuria sa a obținut de la cei trei chefi scorul de 10 puncte.

  • Amalia Bellantoni a preparat o rețetă mai simplă de Tagliatelle cu prosciutto crudo, nuci și parmesan și a obținut scorul de 9 puncte.

  • Daniel Andrieș, a obținut tot 9 puncte preparând Cotlete de miel în crustă de panko cu nuci și caju, alături de legume la grătar și salată verde.

  • Alfredo Olteanu a preparat Ceafă de porc cu salsa verde, cu mix de semințe și alune și un sos de muștar Dijon cu vin și smântână. Farfuria sa a obținut 7 puncte.

  • Luminița Bourceanu a preparat o Tartă cu caramel sărat, nuci, semințe și înghețată. Din păcate, farfuria ei a obținut doar 3 puncte și a fost eliminate.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube