Pentru iubitorii preparatelor cu pește o rețetă cu o combinație interesantă de ingrediente: Pește cu sote de ciuperci sălbatice și mere în ulei aromatizat.
Rețeta Pește cu sote de ciuperci sălbatice și mere în ulei aromatizat - Ingrediente
- 5 buc. dorada
- 2 mere
- 400 g ciuperci de pădure: galbiori, girole
- 2-3 căței de usturoi
- 2-3 buc. ceapă salote
- ulei de măsline
- 2 lămâi
- mărar și pătrunjel
- lămâiță
- lemongrass
- sare și piper
- unt
- vin alb
Rețeta Pește cu sote de ciuperci sălbatice și mere în ulei aromatizat - Preparare
Bucățile de dorada se trag la tigaie în ulei de măsline cu puțin unt, asezonate cu sare și piper.
Ciupercile se trag la tigaie cu ceapă și usturoi, în unt topit și se sting cu vin.
CITIȚI ȘI Rețeta File de dorada cu piure de mazare și rolou de zucchini cu morcov!
Merele se feliază și se trag la tigaie în ulei aromatizat cu lămâiță și lemongrass.
Se servesc bucățile de dorada stropite cu zeamă de lămâie, alături de ciuperci și merele aromatizate. Se presară verdeață tocată.
Rețeta Chilli con carne cu ciocolată. O rețetă simplă, dar delicioasă pentru iubitorii preparatelor picante... Paste trofie cu gorgonzola, roșii cherry și guanciale...