E weekend, aşa că poate ai poftă de ceva dulce. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziţie, încearcă un cheesecake în două culori, cu un gust fabulos.
INGREDIENTE
300 g biscuiti cu cacao
500 ml de lapte
5 linguri de zahar
3 plicuri budinca de vanilie
150 g ciocolata cu lapte
150 g ciocolata alba
300 g crema de branza
MOD DE PREPARARE:
Biscutii se inmoaie in putin lapte caldut si se intind uniform intr-o tava speciala pentru cheesecake.
Se amesteca budinca de vanilie in 200 ml de lapte. Restul de lapte se pune intr-un vas separat si se pune pe foc, pana ajunge la temperatura de fierbere. Cand se intampla asta, se adauga budinca obtinuta impreuna cu zaharul si se amesteca foarte bine, pana capata o textura de crema.
Compozitia obtinuta se imparte in doua. In prima se adauga ciocolata neagra, iar in cealalta cea alba. Se amesteca foarte bine, apoi se lasa sa se raceasca putin. Se imparte crema de branza in cele doua compozitii de culori diferite.
Intr-o tava speciala pentru cheesecake, se toarna compozitia alba si apoi cea neagra si se amesteca usor, pentru a obtine un efect special. Prajitura se baga la frigider pentru cateva minute, ca sa se raceasca. Pofta buna!