Iată o reţetă simplă, delicioasă, pe care o poţi încerca oricând. Are un gust minunat şi arată foarte bine!
Ingrediente pentru blat:
300 g faina alba
130 g margarina vegetala
50 g zahar
1 lingurita praf de copt
Ingrediente pentru umplutura:
800 g lapte de soia sau de migdale
130 g margarina
250 g zahar
1 pachet de budinca de vanilie
o jumatate de lingura de cacao
Mod de preparare:
Se amesteca margarina, faina, zaharul si praful de copt si se framanta un aluat, apoi se pune intr-o tava unsa cu unt.
Pentru umplutura se amesteca foarte bine toate ingredientele, in afara de cacao. Din compozitia obtinuta se separa un sfert din cantitate si se amesteca si cu cacao. Apoi se pun doua linguri mari din umplutura de culoare deschisa pe mijlocul blatului. Peste punem o lingura-doua de umplutura cu cacao si tot asa pana se termina umpluturile. Cand e gata acest procedeu, se baga la cuptorul incins la 180 de grade, pentru maximum 45 de minute. Pofta buna!