Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Rețetă simplă și delicioasă de paste cu sos de sfeclă roșie și mozzarella

De câte ori ne dorim un preparat simplu și rapid, pentru atunci când timpul nu ne este chiar prieten bun, rețetele de paste sunt primele la care ne gândim.

Paste cu sos de sfeclă roșie și mozzarella

Din categoria acestor rețete de paste, avem o Rețetă simplă și delicioasă de paste cu sos de sfeclă roșie și mozzarella, dar și sățioasă și aspectuoasă. Sfecla roșie va da un gust și uun aspect plăcut pastelor, indiferent de tipul acestora.

Ce ne trebuie pentru Rețeta de paste cu sos de sfeclă roșie și mozzarella:


  • 500 g paste fettuccine
  • 2-3 buc. sfeclă roșie
  • 400 g brânză tartinabilă
  • 500 ml smântână de gătit
  • sare și piper
  • 15-20 ml oțet balsamic
  • 15-20 ml ulei de măsline
  • 500 g mozzarella
  • 2-3 andive

Rețeta de paste cu sos de sfeclă roșie și mozzarella - Mod de preparare

Mai întâi se pregătește sfecla roșie, care se curăță, se spală, se taie în cuburi mari și se fierbe în apă cu puțină sare. Când sfecla roșie este bine fiartă, se scoate din apă, iar în locul ei se adaugă pastele și se fierb 7-8 minute, să rămână ușor aldente. Pastele fierte în supa de sfeclă, se vor colora foarte frumos și vor căpăta un gust dulceag.

Mai vedeți și:

Pentru sos, se pasează cu un blender: cubulețe de sfeclă, brânza tartinabilă, smântâna, puțin oțet balsamic, puțin ulei de măsline, apoi se potrivește gustul sosului obținut, cu sare și piper.

Pastele se vor trece fierbinți prin acest sos și se vor servi cu frunze de andive, mozzarella și, opțional, cu ouă fierte.

Aceste paste cu sos de sfeclă roșie și mozzarella vor avea, cu siguranță, mare succes asupra celor care le vor savura, atât datorită gustului, cât si datorită aspectului frumos colorat.

Să vă fie de folos!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube