Antena Căutare

Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon

Culoare și savoare într-un preparat delicios ce te îmbie să-l savurezi imediat: Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon.

Torteloni de sfeclă roșie cu creveți și somon

Culoare și savoare într-un preparat delicios ce te îmbie să-l savurezi imediat: Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon.

Rețeta Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon - Ingrediente:


  • 500 g sfeclă
  • 500 g făină semola
  • 4 ouă
  • 200 g somon file, fără oase și piele
  • 300 g creveți cruzi refrigerați
  • 200 g Cream Cheese (Cremette sau Philadelphia)
  • 100 g unt
  • 300 g frișcă pentru gătit
  • 200 g anginare în ulei, sau marinate
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 300 g parmezan
  • 2 lămâi
  • 50 g spanac baby
  • 100 g cașcaval (MontSalvat)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 cățel de usturoi
  • 10 g agar-agar
  • 50 ml wiskey
  • 20 ml ulei de măsline
  • Flori comestibile
  • Sare
Articolul continuă după reclamă

Rețeta Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon - Preparare

Din sfecla roșie se stoarce sucul, jumătate se amestecă cu wiskey altă jumate se adaugă în aluatul pentru paste pregătit din făină semola cu ouă și sare. Se frământă bine.

Între timp se pregătește umplutura pentru torteloni. Se taie cuburi somonul și creveții, de adaugă suc de lămâie, pătrunjel și cream cheese, se condimentează și se modelează torteloni umpluți cu această compoziție, apoi se pun la rece.

Anghinarele se bat în blender cu frișcă. Se pune tigaia pe foc, se aromatizeaza uleiul cu usturoi, apoi se îndepărtează ustuoriul și se adaugă sosul din frișcă și anghinare, se condimentează și se lasă până se îngroașă, apoi se adaugă cașcavalul.

Tortelonii din sfeclă roșie se fierb în apă clocotită. Sucul de sfeclă cu wiskey se pune la foc, se adaugă agar-agar apoi se răcește în ulei formând caviar de wiskey cu sfeclă. În farfurie se pune sosul, peste care se pun torteloni și se decorează cu caviar de wiskey, cips de parmezan, flori comestibile și spanac

Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan... Piept de pui cu sos de vișine și cartofi acordeon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x