Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Rețete de post. Pateu vegetal de casă, absolut delicios

 

Pateul vegetal este o alternativă rapidă și gustoasă în perioada postului sau în curele de slăbire. Pentru că cel din comerţ nu este sănătos, pateul vegetal de casă rămâne soluția ideală. Iată 3 rețete sănătoase și delicioase.

Majoritatea produselor de post sunt dezechilibrate din punct de vedere nutriţional, din cauza numărului mare de aditivi alimentari şi al conţinutului ridicat de sare. În cazul produselor de post, ingredientul principal trebuie să fie constituit din una sau mai multe legume, nicidecum din apă, zahăr sau ulei vegetal, așa cum se întâmplă în cazul pateului din comerț.

Pateu de leurdă

Pasaţi în blender următoarele ingrediente: 1 cană de nuci înmuiate peste noapte, 1 legătură de leurdă, 2-3 roşii uscate la soare, ulei de măsline, sare, piper.

Citește și Alimente de post care îți otrăvesc ficatul, fără să îți dai seama

Pateu de măsline şi ardei

Pasaţi în blender următoarele ingrediente: 1 cană de măsline kalamata fără sâmburi, 1 ardei copt, 4 caţei usturoi, ulei de măsline, boia de ardei iute şi dulce, sare, piper.

Pateu de ciuperci şi usturoi

Pasaţi în blender următoarele ingrediente: 1 cană ciuperci fierte, 1 căpăţână de usturoi copt, pătrunjel, sare, piper.

Sursa: one.ro


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE