Ingrediente
- -1 medalion somon
- - 1 dovlecel
- - 1 vanata
- -1 mar (optional)
- -1 rosie
- - sare
- - 2 lg ulei de masline
- - lamaie
Mod de preparare
Te simti ingreunat dupa sarbatori? Cauti ceva usor de preparat si de consumat?
Articolul continuă după reclamă
Iata o idee simpla si de efect!
Legumele se spala bine, se curata de cotoare si se feliaza. Se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline, zeama de lamaie si sare. Se asaza medalionul de peste, se garniseste cu doua felii de lamaie, sare si se acopera cu o folie de aluminiu. Se coace totul in cuptor, la foc potrivit, timp de 20 minute, apoi se indeparteaza cu atentie folia de aluminiu si se mai lasa la foc iute, timp de 10 minute, cat sa se rumeneasca frumos!
Sa va fie de folos!
FOTO! Dacă vrei să-ți impresionezi invitații, încearcă ASTA. Sarmale în "sobă" de mămăliga, în loc de farfurie...
Panna Cotta cu rodie. Un desert delicios, pentru orice pofticios...