Antena Căutare

Somon cu legume la cuptor

Te simti ingreunat dupa sarbatori? Cauti ceva usor de preparat si de consumat? Iata un preparat simplu si de efect!

Ingrediente

  • -1 medalion somon
  • - 1 dovlecel
  • - 1 vanata
  • -1 mar (optional)
  • -1 rosie
  • - sare
  • - 2 lg ulei de masline
  • - lamaie

Mod de preparare

Te simti ingreunat dupa sarbatori? Cauti ceva usor de preparat si de consumat?

Iata o idee simpla si de efect!
Legumele se spala bine, se curata de cotoare si se feliaza. Se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline, zeama de lamaie si sare. Se asaza medalionul de peste, se garniseste cu doua felii de lamaie, sare si se acopera cu o folie de aluminiu. Se coace totul in cuptor, la foc potrivit, timp de 20 minute, apoi se indeparteaza cu atentie folia de aluminiu si se mai lasa la foc iute, timp de 10 minute, cat sa se rumeneasca frumos!
Sa va fie de folos!
FOTO! Dacă vrei să-ți impresionezi invitații, încearcă ASTA. Sarmale în "sobă" de mămăliga, în loc de farfurie... Panna Cotta cu rodie. Un desert delicios, pentru orice pofticios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x