Antena Căutare

Varză cu afumătură

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc afumată( ciolan de porc afumat, de casă)
  • 1 varză dulce
  • 4 bucăți de ceapă
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei roșii
  • mărar
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
  • suc de roșii

Mod de preparare

Se pune ulei intr-un vas, pe foc, iar când se încinge, se călește ceapa tocată mărunt, apoi se adaugă ardeii, de asemeni, tocați mărunt.

Se adaugă carnea porționată, și se presară boia.

Se completează cu puțină apă și se lasă să fiarbă până când carnea este pătrunsă.

Se toacă varza și se adaugă în vas, condimentându-se cu sare și piper, pe parcursul fierberii.

Se adaugă sucul de roșii, când varza este pătrunsă și se mai lasă să fiarbă 10-15 minute.

La final, se adaugă verdeața tocată.

Ton în crustă de mix de susan cu sos de stridii şi alge de mare... Panna cotta din foie gras cu tzatziki din piept de rață și grapefruit brulee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x