Ingrediente
- 1 kg carne de porc afumată( ciolan de porc afumat, de casă)
- 1 varză dulce
- 4 bucăți de ceapă
- 2 ardei verzi
- 2 ardei roșii
- mărar
- cimbru
- sare
- piper
- boia
- suc de roșii
Mod de preparare
Se pune ulei intr-un vas, pe foc, iar când se încinge, se călește ceapa tocată mărunt, apoi se adaugă ardeii, de asemeni, tocați mărunt.
Articolul continuă după reclamă
Se adaugă carnea porționată, și se presară boia.
Se completează cu puțină apă și se lasă să fiarbă până când carnea este pătrunsă.
Se toacă varza și se adaugă în vas, condimentându-se cu sare și piper, pe parcursul fierberii.
Se adaugă sucul de roșii, când varza este pătrunsă și se mai lasă să fiarbă 10-15 minute.
La final, se adaugă verdeața tocată.
Ton în crustă de mix de susan cu sos de stridii şi alge de mare... Panna cotta din foie gras cu tzatziki din piept de rață și grapefruit brulee...