Antena Căutare

Vrei să faci cartofi prăjiţi CROCANŢI la exterior şi pufoşi în interior? Cei mai mari bucătari îţi spun secretul!

Dacă aţi încercat vreodată să faceţi cartofi prăjiţi exact ca cei pe care i-aţi mâncat în restaurat şi nu v-au ieşit, nu vă faceţi probleme, nu sunteţi de vină! Conform specialiştilor, exista o tehnică şi ingrediente speciale

Dacă aţi încercat vreodată să faceţi cartofi prăjiţi exact ca cei pe care i-aţi mâncat în restaurat şi nu v-au ieşit, nu vă faceţi probleme, nu sunteţi de vină! Conform specialiştilor, exista o tehnică şi ingrediente speciale

Folosiţi cartofi clasici, cei care au coaja maro. Feliaţi-i la o dimensiune potrivită. Recomandat ar fi o grosime de aproximativ un centimetru, pentru că dacă sunt prea groşi se vor arde la exterior înainte de a se găti suficient în interior.

Îndepărtaţi excesul de apă cu un şervet şi presăraţi pe fiecare cartof amidon de porumb, acesta este ingredientul secret al bucătarilor din marile restaurante. Se pare că absoarbe umiditatea mai mult, ceea ce ajută cartofii să devină mai crocanţi.

Temperatura este un factor crucial în prepararea cartofilor perfecţi. Dacă îi faceţi la cuptor, acesta trebuie să fie încălzit la 230 de grade. Trebuie să stea pe fiecare parte câte 10–12 minute, după care sunt gata.

Articolul continuă după reclamă
Se spune că așa au căzut românii în mrejele unguroaicelor! Rețeta PRĂJITURII MINUNE, fără coacere și cu ingrediente puți...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x