Antena Căutare

Amalia Bellantoni a încins spiritele pe internet! S-a fotografiat într-un costum sexi de Crăciuniță, ce a lăsat mult la vedere!

Amalia Bellantoni, cunoscută publicului emisiunii „Chefi la cuțite” drept „Sicilianca”, a încins spiritele pe internet, după ce s-a fotografiat într-un costum sexi de Crăciuniță.  

Amalia Bellantoni a încins spiritele pe internet! S-a fotografiat într-un costum sexi de Crăciuniță, ce a lăsat mult la vedere! Galerie
Amalia Bellantoni

„Sicilianca” le-a urat tuturor un „Crăciun fericit” publicând această fotografie în care apare îmbrăcată cu un costum de Crăciuniță ce îi acoperă sumar bustul.

Amalia Bellantoni este căsătorită cu un sicilian., pe care l-a cunoscut în Republica Moldova. S-au întâlnit într-un tren. El i-a spus că îți dorește să ia o pauză de la viața zbuciumată pe care a avut-o în București.

După ce a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”, Amalia Bellantoni a izbucnit în plâns. „Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a fost explicația pe care a găsit-o ea pentru eliminarea ei din concurs.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea întreaga imagine cu Amalia Bellantoni în costumul de Crăciuniță.

„Gina Regina”, la un pas de dezastru după eliminarea de la „Chefi la cuțite”! Vestea ce i-a întristat pe fani... Rahela Pîslaru de la „Chefi la cuțite”, în al nouălea cer! A publicat o fotografie prin care a lăsat să se înțeleagă tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x