Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Bootcampul ”Chefi la cuțite” a deschis apetitul pentru competiție

 
+7 click pentru
galerie

Cea de-a doua etapă eliminatorie ”Chefi la cuțite”, difuzată săptămâna aceasta pe Antena 1, a restructurat rândurile la bancurile de lucru. Din 120 de bucătari, jurații au ales cei mai talentați 15 ucenici, deoarece 3 locuri din echipe erau deja ocupate de concurenții ce au obținut un cuțit de aur în jurizările pe nevăzute.

Salata main course, preparatele pane și renumitele aperitive spaniole tapas au fost cele care au delimitat bucătarii buni de cei extraordinari, dându-le ocazia lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să își aleagă cele mai bune echipe.

În toate cele trei probe de foc, piața și cămara Lidl le-au asigurat concurenților o gamă largă de produse de un standard înalt: de la cărnuri fragede, fructe și legume proaspete, lactate Pilos de cea mai bună calitate, condimente aromate sau mix-uri de nuci, semințe și fructe Alesto, ce au scos orice rețetă din tipar.

Astfel, varietatea ingredientelor puse la dispoziție le-a dat ocazia bucătarilor să își transpună pasiunea gastronomică în cele mai gustoase preparate, cucerind definitiv papilele juraților.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI