De-a lungul sezonului 15 din Chefi la cuțite, Claudiu Gherguț a demonstrat tuturor că locul său este în bucătărie. Tânărul a impresionat cu preparatele sale delicioase, dar și cu pasiunea pentru arta culinară.
Încă din etapa preselecțiilor, concurentul a reușit să marcheze o premieră în istoria show-ului culinar. Toți chefii i-au oferit cuțitele de aur, însă Claudiu Gherguț a decis să meargă mai departe în competiție alături de chef Orlando Zaharia.
Parcursul său la bancul de lucru a fost de-a dreptul spectaculos. Tânărul s-a făcut remarcat atât în battle-uri cât și în probele individuale. De altfel, notele obținute la duel au fost întotdeauna mari, semn că are o experiență vastă în acest domeniu.
La mai bine de o lună de la Finala sezonului 15 Chefi la cuțite, Claudiu Gherguț și-a făcut apariția în platoul „Un Show Păcătos”, unde a povestit despre oportunitățile profesionale pe care le-a avut de când a câștigat emisiunea.
De ce a refuzat Claudiu Gherguț, câștigătorul sezonului 15 Chefi la cuțite, un salariu de 12.000 de euro
Tânărul a luat-o prin surprindere pe Mara Bănică atunci când i-a spus că a refuzat un salariu de 12.000 de euro, având un motiv bine întemeiat. I s-a propus să gătească pentru o familie de milionari.
De asemenea, tânărul a mai primit o oferă pentru un restaurant din Geneva, însă nu a acceptat-o.
„Nu din cauză că acolo intră foarte multe lucruri, adică tu ești chef-ul lor 7/7, chiar dacă ei îți dau zile libere ți le dau atunci când vor ei. Deci schimbă total viața ta și e un sacrificiu destul de mare de făcut. Nu e chiar așa cum pare. Au mai fost câteva oferte între timp, una tot așa la un restaurant în Geneva, unde trebuia să preiau restaurantul, dar nu mă reprezintă bucătăria pe care o voiau ei și eu caut evoluția în bucătărie pe stele Michelin, așa că nu mă gândesc să ies de pe strada asta”, a dezvăluit Claudiu Gherguț la „Un Show Păcătos”, de la Antena Stars.
Cum a fost experiența lui Claudiu Gherguț, câștigătorul sezonului 15 Chefi la cuțite, în restaurantul lui chef Richard Abou Zaki
Pentru că a primit titlul de câștigător în sezonul 15 Chefi la cuțite, Claudiu Gherguț nu a plecat acasă doar cu marele premiu în bani, ci și cu un stagiu la Retroscena, restaurantul lui chef Richard Abou Zaki.
„Foarte frumos, cred că m-am îndrăgostit de bucătăria lui din prima zi. Are o identitate foarte puternică și se simte în fiecare farfurie. Acolo e locul lui, unde își pune sufletul, dar e foarte diferit de ceea ce vedem noi la televizor, munca e mai multă, pasiunea mai mare. Am împărțit stagiul pentru că trebuie să fiu prezent la niște evenimente, care sunt programate de câteva luni și pe care nu le pot refuza.”, a mai dezvăluit tânărul, conform sursei citate.