Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, impresionat de preparatul echipei negre la degustare: „Este spectaculos!”. Ce au surprins camerele

Chef Cătălin Scărlătescu a fost impresionat peste măsură de preparatul echipei negre din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023. Concurenții au avut un battle dificil, motiv pentru care jurații au apreciat fiecare ingredient din farfurie. La final, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și colegul lor de platou s-au delectat cu un pahar cu vin de la Crama Ceptura.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu la degustarea preparatelor de la Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu a fost impresionat peste măsură de preparatul echipei negre din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023 | Antena 1

Battle-ul trei din sezonul 11 Chefi la cuțite a venit cu o provocare de proporții uriașe pentru echipe și jurați. Gina Pistol a dat o veste uluitoare despre tema probei, care a generat o mulțime de reacții.

Concurenții au fost nevoiți să gătească în forme geometrice, însă lucrurile n-au fost deloc simple. Chef Cătălin Scărlătescu a răspuns corect la ghicitoare, motiv pentru care a decis formele geometrice pe care o să le folosească celelalte echipe în farfurie.

Așadar, chef Sorin Bontea a primit prisma hexagonală de la colegul său în timp ce chef Florin Dumitrescu a fost nevoit să gătească un preparat sub formă de prismă triunghiulară. Chef Cătălin Scărlărescu și-a ales pentru echipa lui cilindrul.

Citește și: Ce a spus chef Florin Dumitrescu despre preparatul echipei negre la degustare. Camerele au surprins un moment de răsfăț

Limitele concurenților au fost puse la încercare, însă aceștia au reușit să se descurce de minune. Cei care au degustat din operele lor culinare au fost medici veterinari, care au rămas surprinși de tot ce au găsit în farfurii.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost foarte încântat de preparatul echipei negre din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023

Printre cei care au reușit să guste din preparatele echipelor se numără și cei trei chefi. Chef Cătălin Scărlătescu a fost plăcut impresionat de ce au făcut concurenții săi. Astfel, cuvintele de laudă n-au întârziat să apară.

„E spectaculos!”, a zis juratul cu zâmbetul pe buze.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea nu s-au abținut de la comentarii. Mai mult decât atât, aceștia au susținut că rețeta gândită de colegul său și echipa neagră are gust de ciorbă.

„De ce ai pus leuștean în chestia asta? Are gust de ciorbă, o ciorbă de somon. I-a pus atât de mult leuștean!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Ce a găsit chef Sorin Bontea într-un desert la degustare. La ce se aștepta juratul să primească: „Nu avea ce să caute!”

„Nu e rea farfuria! Dar are o tentă de ciorbiță”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

În timp ce analizau preparatele celor trei echipe, jurații au savurat un pahar cu vin alb, Fetească Regală de la Crama Ceptura. Acesta s-a combinat perfect cu ceea ce chefii au degustat în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite. Ce îi așteaptă pe cei 9 concurenți în această seară, de la 20:30: „Am emoții ma... Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x