Antena Căutare

Ce a găsit chef Sorin Bontea într-un desert la degustare. La ce se aștepta juratul să primească: „Nu avea ce să caute!”

Chef Sorin Bontea a avut o reacție neașteptată la degustare în ediția de pe 16 mai 2023 din Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a mâncat din desertul făcut de echipa roșie. Alături de preparatul dulce au avut și un pahar cu vin de la Crama Ceptura pentru un strop de răsfăț.

Colaj cu Chef Sorin Bontea, un desert și vinul de la Crama Ceptura Galerie
Chef Sorin Bontea a avut o reacție neașteptată la degustare în ediția de pe 16 mai 2023 din Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a mâncat din desertul făcut de echipa roșie | Antena 1

Proba de pe 16 mai 2023 din Chefi la cuțite sezonul 11 le-a dat mari bătăi de cap concurenților, în mod special echipei roșii. Deși au depus tot efortul ca preparatele lor să iasă perfect și să impresioneze pe cei care vor gusta din ele, chef Sorin Bontea a avut câteva nemulțumiri.

Presiunea și tensiunile s-au resimțit în platoul show-ului culinar, fapt care și-a pus amprenta asupra farfuriilor date de concurenți la jurizare. În timp ce unii au mers pe o rețetă clasică de mâncare, alții au ales să facă desert.

Citește și: Ce a spus chef Florin Dumitrescu despre preparatul echipei negre la degustare. Camerele au surprins un moment de răsfăț

Pentru a-i convinge pe sportivi că ei sunt victorioșii battle-ului, membrii din echipa roșie au decis să pregătească ceva dulce. Degustătorii au apreciat foarte tare desertul, însă chef Sorin Bontea a fost de altă părere.

Ce a găsit chef Sorin Bontea în desertul făcut de echipa roșie în ediția de pe 16 mai 2023 din Chefi la cuțite sezonul 11

Chef Sorin Bontea s-a arătat nemulțumit de gustul pe care l-a avut preparatul echipei roșii în ediția de pe 16 mai 2023 din Chefi la cuțite sezonul 11. Acesta și-a exprimat părerea, iar mai apoi a savurat un pahar cu vin Rosé, de la Crama Ceptura, cu care s-a răsfățat pe deplin.

„A băgat lapte de cocos, poate blatul e doar făină de migdale. Nu e ce mă așteptam eu, nu-i rău, dar nu e. Mă gândeam că vor fi fructele alea acrișoare din interior și că o să se simtă busuiocul. Nimic. Mă așteptam la cu totul altceva, nu este cel mai fericit desert. A băgat unt în fructe astea, nu avea ce să caute acolo”, a mărturisit juratul.

Citește și: Trucul folosit de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la degustare, la Chefi la cuțite. Ce fac după ce gustă din preparate

Pentru că degustătorii erau sportivi, echipa roșie s-a gândit să facă un desert fără zahăr. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost atenți la toate detaliile din farfurie și au discutat despre preparat în timp ce se bucurau de vin Rosé, de la Crama Ceptura.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Emisiunea Chefi la cuțite, urmărită aseară de peste 2 milioane de telespectatori. Stelian Nistor și Adriana Stănescu, el... Moment important în viața lui Florin Dumitrescu. Chef-ul și Cristina Dumitrescu au aniversat 9 ani de la nuntă. Cum ară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x