Ce face Roxana Blenche, după emisiunea „Chefi la cuțite”! Detalii despre fosta concurentă

Roxana Blenche și-a bucurat fanii din plin atunci când a anunțat ce urmează să lanseze, în curând!

Roxana Blenche este la fel de activă în plan profesional și va lansa în curând un canal de YouTube

Antena 1

Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Roxana Blenche și-a făcut curaj și s-a înscris în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, pornită fiind să devină prima femeie care câștigă marele trofeu.

Ce mai face Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Aceasta a reușit să se facă remarcată încă din etapa degustărilor pe nevăzute, atunci când a pregătit o super rețetă de piept de rață cu sos de vin roșu cu vinete.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au oferit cuțitele necesare pentru a ajunge mai departe în etapa de bootcamp. Tânăra, de meserie bucătar, a reușit să strălucească la toate probele și a ajuns să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

citește și: Ce studii și ce meserie are Roxana Blenche, de fapt! Fanii „Chefi la cuțite” au fost surprinși de descoperire

Totuși, Florin Dumitrescu a avut o strategie pe care a aplicat-o cu ajutorul unei amulete și a luat-o pe tânără în echipa sa.

Au urmat apoi numeroase battle-uri și dueluri și, de fiecare dată, Roxana Blenche a reușit să iasă în evidență și să demonstreze că este printre cei mai buni concurenți.

După cele trei probe din semifinală, Roxana Blenche a ajuns să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8. Câștigător a fost desemnat Ionuț Georgel Belei, care a primit trofeul în valoare de 30.000 de euro. Chiar dacă nu a câștigat premiul, Roxana Blenche a câștigat ceva mult mai de preț: simpatia și respectul fanilor.

citește și: Roxana Blenche are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

În prezent, tânăra are mai bine de o sută de mii de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram și fanii urmăresc atent fiecare postare a sa.

În prezent, Roxana Blenche este la fel de activă în plan profesional și va lansa în curând un canal de YouTube cu clipuri ce promit să facă deliciul fanilor. Din ultimele postări făcute de frumoasa brunetă deducem că aceasta se bucură din plin de noul său membru de familie (un pui de câine pe care l-a numit Caro), călătorește când are ocazia și experimentează rețete!

Ultimele știri