Antena Căutare

Ce i-a făcut Chef Florin câștigătorului emisiunii „Chefi la cuțite”! Imaginile care NU s-au văzut pe TV!

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul de poveste, în care Bogdan Vandici a fost desemnat cel mai bun bucătar dintre toți! 

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul de poveste, în care Bogdan Vandici a fost desemnat cel mai bun bucătar dintre toți!

Recent, Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Instagram un clip video cu o imagine incredibilă, ce nu s-a văzut pe micile ecrane.

După ce Bogdan Vandici a fost desemnat marele câștigător al celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei din echipa albastră de ștrumfi jedi, în frunte cu Chef Florin Dumitrescu, au pus la cale o surpriză uriașă pentru învingător: un atac plin de...drag și felicitări!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, clipul video de mai sus a ajuns imediat viral printre fanii emisiunii, adunând mii de Like-uri și comentarii!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi prin ce momente speciale a trecut Bogdan Vandici!

Surpriză de excepție pentru CEL MAI BUN! Ce a făcut câștigătorul “Chefi la cuțite” la scurt timp după finală... Dezvăluiri BOMBĂ despre una dintre CONCURENTELE „Chefi la cuțite: „E grav. Mi-am SPART sternul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x