Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Cosmin Berki, după eliminarea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Cuvintele la care fanii au reacționat imediat

La scurt timp după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12, Cosmin Berki a transmis un mesaj în mediul online. Concurentul fusese salvat cu o amuletă de echipa Soarelui Răsare.

colaj foto cosmin berki la chefi la cutite, sezonul 12 Galerie
Ce mesaj a transmis Cosmin Berki, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12 în ediția 27 din 16 octombrie 2023 | Antena 1

Cosmin Berki a fost eliminat din competiție, în ediția 27 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 16 octombrie 2023. Concurentul din echipa Soarelui Răsare a obținut doar 7 puncte pentru tartarul gătit la proba individuală și a părăsit show-ul, chiar înainte de semifinală. La scurt timp, concurentul a revevenit cu un mesaj în mediul online, legat de toată experiența.

Ce mesaj a transmis Cosmin Berki, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12 în ediția 27 din 16 octombrie 2023

Cosmin Berki a avut un parcurs tumultos la Chefi la cuțite, sezonul 12. El a făcut parte din două echipe, fiind extrem de apreciat pentru cunoștințele sale gastronomice. Experiența lui în bucătărie și-a spus cuvântul de-a lungul duelurilor, însă aceasta probă i-a dat bătăi de cap.

Iată ce mesaj a transmis după ce a părăsit competiția:

„Ai reușit în viață atunci când tot ceea ce îți dorești cu adevărat doar ceea ce ai nevoie. Mulțumesc @chefilacutite pentru absolut fiecare clipă trăită împreună!!!”, a scris Cosmin Berki pe rețelele social, alături de o fotografie din timpul competiției, în care apare purtând tunica portocalie.

Citește și: Cum arată iubita lui Cosmin Berki de la Chefi la cuțite. Ce imagine a publicat cu tânăra pe rețelele sociale

„Ne pare rău, Berki că ai părăsit acest concurs, ai fost un zâmbet toată emisiunea și un om bun față de competitori. Sincer, fără falsitate, fără lacrimi la aflare eliminării. Iar speech-ul de la final ne-a uns pe suflet. Capul sus, și multă bafta în tot ceea ce vrei să faci”, a scis un internaut.

„Esti om de finală în viața reală, chiar dacă drumul tău s-a oprit în acest show. Bafta în continuare”, a mai adăugat altcineva.

„În orice competiție intri, trebuie să iei în calcul și faptul că se poate întâmpla să nu ajungi până la capăt...importantă este călătoria..participatea..experiența unică. Mult succes!”, a mai comentat o persoană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmin Berki a mai fost la un pas de eliminare, însă acesta a fost salvat de chef Sorin Dumitrescu printr-o amuletă. „Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalt două echipe”, a citit acesta.

„Am fost readus la viață cu energie maximă. Am urlat cu ei acolo, ne-am bucurat”, a spus Cosmin Berki, la acel moment. Acum, însă, drumul lui s-a oprit cu un pas înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12.

Citește și: Ce a postat Cosmin Berki după ce a fost la un pas de eliminare la Chefi la cuțite. Mesajul său pentru Sorin Bontea

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Ce mesaj a transmis Horia Manea, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12. Fanii au reacționat rapid... Ce a dezvăluit Maria Paraschiv despre mama ei, înainte de semifinala Chefi la cuțite, sezonul 12. De ce nu îi poate fi a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x