Antena Căutare

Ce surpriză uriașă aduce amuleta 16 de la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea are deja planul făcut

O nouă ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” vine cu o veste neașteptată pentru cei trei jurați! De data aceasta, Gina Pistol a anunțat ce surpriză aduce amuleta 16!

Ce surpriză uriașă aduce amuleta 16 de la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea are deja planul făcut Galerie
Florin Dumitrescu și Gina Pistol la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Emoțiile sunt mari și tensiunea crește tot mai mult în bucătăria „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au reușit să câștige câte patru amulete, dar liderul din clasament rămâne tot Cătălin Scărlătescu, cu opt amulete.

Ce bonus special aduce amuleta 16 de la emisiunea Chefi la cuțite

Cei trei jurați s-au ambiționat mai mult ca niciodată să câștige teren și să adune bonusurile speciale puse la bătaie de frumoasa Gina Pistol.

Articolul continuă după reclamă

citește și: O cântăreață a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă inventată chiar de ea! Ce a gătit Romanița

Vă reamintim că amuletele pot fi folosite în cadrul probelor pe echipe și nu puține au fost dățile în care acestea au dictat deznodământul, la jurizare.

„Alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte două echipe vor găti cu o singură mână”, așa sună amuleta 16, din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

citește și: Dumitru Pop Tincu a dezvăluit secretele cimitirului vesel de la Săpânța, la emisiunea „Chefi la cuțite”: „Eu fac versurile”

„Asta trebuie să o iau eu neapărat”, a mărturisit Sorin Bontea, care mai deține o astfel de amuletă. Planul său este acela de-a le folosi pe amândouă simultan, pentru a prelungi „pedeapsa” adversarilor săi până la 30 de minute!

„Dacă pune Bontea mâna pe asta ne-am ars rău de tot, eu și Dumitrescu”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Alida Bârzan e concurenta de la „Chefi la cuțite” care a arătat că mamele sunt adevărații supereroi! „E un copilaș binec... Amuleta 16 aduce o provocare de zile mari pentru jurații „Chefi la cuțite”! „Opulență, roialitate, e alt nivel”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x