Antena Căutare

Chef Alexandru Sautner, mesaj emoționant de ziua soției sale. Ce i-a transmis Flaviei în mediul online: „Există femeia perfectă?”

Este sărbătoare mare în familia lui chef Alexandru Sautner. Flavia, soția juratului de la Chefi la cuțite, își sărbătorește ziua de naștere. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis partenerul de viață.

Galerie
Este sărbătoare mare în familia lui chef Alexandru Sautner | Antena 1 & Instagram

Ziua de 8 iulie este extrem de importantă pentru chef Alexandru Sautner. Soția lui, Flavia, s-a născut la această dată. Pentru că este foarte activ în mediul online, juratul de la Chefi la cuțite nu a ezitat să-i transmită partenerei sale un mesaj emoționant cu această ocazie specială.

Deși este o persoană discretă în ceea ce privește familia, chef Alexandru Sautner nu ezită să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lui. De curând, acesta a anunțat pe contul de Instagram că soția lui își sărbătorește ziua de naștere.

Citește și: Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul i-a surprins pe chefi, la filmările sezonului 14

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că juratul de la Chefi la cuțite și Flavia trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au o relație bazată pe multă dragoste, respect și sinceritate. Cuplul acestora s-a consolidat mai mult de când a venit pe lume fetița lor.

Articolul continuă după reclamă

Ce mesaj emoționant i-a transmis chef Alexandru Sautner soției sale, chiar de ziua ei

Recent, chef Alexandru Sautner a decis să își emoționeze prietenii virtuali cu o postare înduioșătoare. Acesta a publicat pe contul de Instagram o poză în care apare alături de femeia lângă care și-a găsit fericirea.

Mesajul copleșitor din dreptul fotografiei nu a fost trecut cu vederea. Se pare că juratul de la Chefi la cuțite își iubește extrem de mult soția. Mai mult, cheful se mândrește ori de câte ori cu Flavia, care este de o frumusețe deosebită.

„Există o femeie perfectă? Cui îi pasă de perfecțiune?!...nici luna nu este perfectă, e plină de cratere, marea este incredibil de frumoasă la suprafață dar întunecată în adâncuri, cerul este infinit dar înnorat de multe ori. Deci tot ce este frumos nu este perfect, este special! Așa că fiecare femeie poate fi specială pentru cineva! Te iubesc din tot sufletul „speciala” mea și îți doresc tot binele din lume. LA MULȚI ANI! ♥️♥️♥️”, a scris juratul la descrierea imaginii, vizibil emoționat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Alexandru Sautner a generat o mulțime de like-uri și de reacții din partea prietenilor virtuali. Gestul făcut de juratul de la Chefi la cuțite a ajuns rapid la inimile fanilor de pe Instagram.

Citește și: Se anunță noi reguli în sezonul 14 Chefi la cuțite. Ce declarații au făcut chefii, după ce au început filmările show-ului culinar

„Așa romantic! La mulți ani fericiți Flavia!”, „La mulți ani fericiți! Ce frumoasă este soția dumneavoastră, minunată! ♥️”, „Ce frumos!”, „La mulți ani sănătoși!!❤️❤️❤️ Să fiți fericiți!” sau „La mulți ani, speciala noastră!! Să fiți sănătoși”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, chef Alexandru Sautner este un familist convins. Atunci când nu se află pe platoul de filmare sau în bucătărie, juratul de la Chefi la cuțite petrece timp de calitate alături de familia lui. Puțini sunt cei care știu faptul că acesta mai are doi copii dintr-o altă căsnicie: o fată și un băiat.

Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul i-a surprins pe chefi, la filmările sezonul... Imagini de colecție cu Chef Orlando Zaharia. Poveștile despre bunicii, părinții și soția sa care l-au format ca om...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x