Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu, reacție după difuzarea imaginilor cu Răzvan Ciobanu la ”Chefi la cuțite”: ”I-am oferit un cuțit ca amintire, fără să știm că va pleca mult prea devreme!”

Ultima apariție în cadrul unei emisiuni TV a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața în urma unui accident teribil produs în Constanța, a fost la ”Chefi la cuțite”, emisiune difuzată de Antena 1. 

Ultima apariție în cadrul unei emisiuni TV a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața în urma unui accident teribil produs în Constanța, a fost la ”Chefi la cuțite”, emisiune difuzată de Antena 1.

Filmările au avut loc cu doar șase zile înainte ca Răzvan Ciobanu să-și piardă viața, iar în urma participării sale, acesta a primit un cuțit. Acum, însă, la o zi de la difuzarea emisiunii, chef Cătălin Scărlătescu a făcut public un mesaj sfâșetor.

Citește și: IN MEMORIAM Răzvan Ciobanu. Ultimele imagini televizate cu designerul la Chefi la cuțite, cu doar șase zile înainte de dispariția sa

”I-am oferit un cuțit ca amintire, fără să știm că el va rămâne în amintirea noastră mereu, că va pleca mult prea devreme. Mulțumim, Răzvan, ai fost un om talentat și un prieten bun. Să te odihnești în pace.”, a fost mesajul scris de chef Cătălin Scărlătescu pe Facebook.

Filmarea cu Răzvan Ciobanu la preselecțiile Chefi la cuțite a fost realizată în 23 aprilie, cu șase zile înainte de a muri într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța.

Răzvan Ciobanu a vrut să își testeze talentul de bucătar, așa că a venit în fața juraților de la Chefi la cuțite, pentru a arăta ce știe în materie de artă culinară.

Citește și: Imagini emoționante cu designerul Răzvan Ciobanu, la Chefi la Cuțite

”Nu știu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a răs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos”, povestea designerul.

La jurizare, cei trei chefi au fost încântați de plăcintă și fără să știe cine a gătit-o iau oferit trei cuțite.

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor

Mama lui Răzvan a făcut public pe Facebook un mesaj sfâșietor, la cinci luni de la moartea lui: ”Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc. Când ne este dor, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, acasă. La noi. Se aşează pe prispa gândurilor, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, îi putem chiar simți”, a scris femeia cu multă tristețe.

Citește și: Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu: elemente lipsă și detalii ce nu se potrivesc! De ce a fost designerul abandonat de prieteni

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Designerul participase la un festival desfășurat la Mamaia și se întorcea în București. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului, cu o viteză de 126 km/h. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat. Răzvan nu purta centura de siguranță în momentul accidentului, iar această neglijență i-a fost fatală. Primele teste făcute la necropsie au relevat că designerul consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: „Nu mã aşteptam la asta!”... Chef Florin Dumitrescu, schimbare uriașă de look! Cum arată acum juratul emisiunii Chefi la cuțite: „Zici că am 16 ani.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x