Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Chef Florin Dumitrescu și-a lăsat fanii fără cuvinte! Cum a apărut vedeta pe stradă

 

După ce a câștigat cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Chef Florin Dumitrescu a reușit să își surprindă fanii în cel mai neașteptat mod posibil!

A fost un sezon de poveste, în care concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a pune mâna pe marele premiu. La final, Bogdan Vandici a demonstrat că este cel mai priceput dintre toți.

La scurt timp după incredibila victorie, Chef Florin Dumitrescu a decis să facă o schimbare importantă în viața sa! Chiar dacă nu are permis de conducere, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a decis să își facă mult curaj și să iasă pe stradă cu...o trotinetă electrică!

Așa cum era de așteptat, fanii care l-au recunoscut pe Chef Florin au fost mai mult decât surprinși să-l vadă într-o asemenea ipostază.

Filmulețul de pe Facebook a fost însoțit și de un mesaj pe măsură: „Cu autonomie de 50km pot sa merg la paine de 6 ori intr-o zi😎 #trotinetaelectrica #amsemnalizare #amsicasca #blueteam #strumfjedi#strumfiijedi”


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI