Antena Căutare

După ce le-a adus chefilor mâncare ”din porc di-a mieu”, tanti Jenica s-a lăsat cuprinsă în brațe. Cum de cine? De Scărlătescu!

Tanti Jenica Forfotă vine tocmai din Ardeal și aduce în fața chefilor un preparat autentic, ”Pături cu brânză”. Gătește de-o viață, iubește bucătăria tradițională și a venit la concurs, cităm, ”ca să câștig și eu ceva”.

Tanti Jenica Forfotă vine tocmai din Ardeal și aduce în fața chefilor un preparat autentic, ”Pături cu brânză”. Gătește de-o viață, iubește bucătăria tradițională și a venit la concurs, cităm, ”ca să câștig și eu ceva”.

Așadar, multă baftă! După ce farfuriile sunt gata și ajung în fața chefilor, încep adevăratele emoții.

Nici n-apucă bine să intre în platou, căci ochii lui Scărlătescu strălucesc. O știe pe doamna Jeni din comuna Bârgău, acolo unde toată lumea te așteaptă cu brațele deschise. Se lasă cu îmbrățișări, în timp ce ceilalți doi chefi degustă în continuarea combinația de mămăliguță cu brânză, gătită ardelenește.

Tanti Jeni vrea, însă, verdictul. S-ar duce în oricare din cele trei echipe, deși e clar că are o afinitate pentru Scărlătescu. Una peste alta, ia două cuțite și merge mai departe! Bucurieee!

Gina Pistol, surpriză pentru Cătălin Scărlătescu: "O să-i fac un tort"... Allah, câte emoții cu băiatul ăsta! Samir, olteanul musulman pe care Bontea a pus ochii: ”Bagă-i bucătărie în cap!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x