Un roz aprins, pasiune pentru gătit, ambiție, dar și o poveste de viață cutremurătoare. Elisabeta s-a născut în județul Ialomița, însă drumurile au dus-o tocmai în Timișoara, acolo unde a pus pe picioare o afacere cu produse bio.
Iubește să stea în bucătărie și să dea cel mai bun gust mâncărurilor gătite pentru cei dragi. Însă povestea ei este lungă și dureroasă.
La zece ani a avut primul hop. A fost lovită de o mașină și a fost pe cale să-și piardă un picior. Un medic a salvat-o! Apoi, câțiva ani mai târziu, o bacterie contactată în urma unor transfuzii de sânge i-a pus viața în pericol. A divorțat și s-a recăsătorit cu omul căruia i-a dăruit doi copii, cea mai mare realizare a vieții sale, spune Elisabeta.
A gătit iepure, s-a prezentat în fața chefilor, l-a ales pe Bontea drept ”preferat”, însă n-a convins! Chefii nu i-au oferit cuțitul pentru a trece mai departe!