Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Rikito Watanabe și-a făcut un tatuaj complet neașteptat, pentru a-și exprima admirația pentru Sorin Bontea.

sorin bontea si rikito watanabe la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Rikito Watanabe și-a făcut un tatuaj special, pentru a-l surprinde pe Sorin Bontea | Antena 1

Surpriză de proporții chiar înainte de cel de-al treisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La scurt timp după ce a intrat în bucătărie și s-a alăturat echipei sale, Sorin Bontea a trăit un moment pe care nu și l-ar fi putut imagina vreodată.

Ce tatuaj și-a făcut Rikito Watanabe (Riki), ca semn de respect pentru Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”

Extrem de fericit, Rikito Watanabe a ales să își facă pe unul din brațe un tatuaj prin care să își arate aprecierea pentru mentorul său, Sorin Bontea. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” nu a crezut inițial că desenul este unul permanent și a rămas fără cuvinte atunci când a realizat că tatuajul este cât se poate de real și...pe viață!

„Băi, ești nebun? La primul battle pe care l-am câștigat le-am dat o bere și a zis Riki să îi dau un autograf pe sticla de bere. Am zis ok. Și acum mă trezesc că Riki și-a tatuat pe mâna stângă autograful pe care i l-am dat atunci. ”, a dezvăluit Sorin Bontea, surprins de gestul tânărului japonez.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat! Ce amuletă a anunțat pentru concurenți

De asemenea, acesta și-a tatuat data când a luat trei cuțite în audiții, dar și ziua în care a ajuns în echipa verde, totul alături de simbolul unei furculițe.

Sorin Bontea și Rikito Watanabe (Riki)

Sorin Bontea a fost emoționat de gestul lui Rikito Watanabe (Riki)

„Băi, e făcut pe bune?! Nu cred, ai rămas cu numele meu pe tine! Doamne ferește! Băi, Riki”

„E impresionant, sincer. Emoționant, flatant, măgulitor, ieșit din comun. Trebuie să îi arăt nevestei, ea nu are tatuaj cu mine”, a fost reacția chefului, care i-a amuzat pe toți.

„Și-a demonstrat, și-a declarat iubirea eternă pentru cheful lui preferat, Sorin Bontea. Eu apreciez, sincer, nebunia asta”, a dezvăluit Florin Dumitrescu despre concurentul japonez din echipa verde.

„Cât devotement, cât de implicat să fii ca să faci asta. Mi se pare șoc”, a zis Cătălin Scărlătescu, extrem de mirat.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

„Am făcut tatuaj ca să nu uit sezonul 9, niciodată nu trebuie să uit de asta. Am crescut aici, așa simt”, a zis Rikito Watanabe.

Copleșit de gestul bucătarului, liderul echipei verzi a putut cu greu să își stăpânească lacrimile. Acesta a fost și momentul în care Cătălin Scărlătescu a amenințat că va folosi o amuletă pentru a-l „fura” pe Riki din echipa verde.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cum arată Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite în costum de baie. Concurenta lui Scărlătescu se mândrește cu forme volupto... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Ce mini-probă au primit concurenții înainte de battle! Tema de gătit i-a întristat pe toț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x