Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Gabriel Guillermo Buși i-a surprins pe jurați cu preparatul său. Ce verdict a primit

Gabriel Guillermo Buși are 13 ani, este din Arad și a reușit să îi surprindă din plin pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, în ediția 17 din sezonul 10.

colaj foto cu gabriel guillermo busi la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Tânărul în vârstă de 13 ani a reușit să îi suprindă pe jurații Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Tânărul și-a dorit să vină la emisiune pentru a-i cunoaște pe chefi și pentru a-i demonstra mamei sale că se pricepe la gătit. Când i-au văzut farfuria, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși.

Gabriel Guillermo Buși i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, la Antena 1

Tânărul în vârstă de 13 ani a ales să pregătească o rețetă de ardei umpluți și o prăjitură. În timp ce gătea, acesta a dezvăluit mai multe detalii despre el:

„Încă nu știu ce vreau să fac cu viața mea. Analizez acum locurile de muncă sau meseriile. Aș vrea să devin arhitect, dar îmi place muzica și mi-ar plăcea să ajung cântăreț în filarmonică, la trompetă. Dar mi-ar plăcea să devin și cofetar, dar nu știu sgur”, a zis tânărul, plin de emoții.

Când preparatele au fost gata, banda a început să meargă și cloșurile s-au ridicat. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de cele descoperite în farfurie. Atât ardeii, cât și brăduții, au intrigat papilele gustative ale juraților și aceștia au dorit să afle mai multe detalii despre concurentul despre care au spus că „vine din viitor”, cu referire la faptul că ideile lui au fost poate, prea îndrăznețe.

Ușile s-au deschis și Gabriel Guillermo Buși și-a făcut apariția și a spus unde studiază, dar a oferit și câteva detalii despre viața și familia lui.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au explicat greșelile făcute, dar marea surpriză a venit la final, atunci când cloșurile s-au ridicat și băiatul a primit trei cuțite! Gabriel a început să sară în sus de bucurie:

„Apreciez că ești muncitor. La 13 ani să faci două farfurii și să iei trei cuțite”, i-au zis jurații la final, care l-au sfătuit pe tânăr să facă această rețetă de brăduț mult mai cunoscută, căci merită din plin.

Încântat, Gabriel Guillermo Buși a spus la final că speră să își fi făcut mama mândră, mai ales după numeroasele dăți în care i-a folosit bucătăria și i-a lăsat dezastru. Cu trei cuțite, concurentul în vârstă de 13 ani a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 17 Chefi la cuțite sezonul 10 ca să descoperi ce alte dezvăluiri a mai făcut tânărul în emisiune.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Ionuț Mogoș a încins spiritele la masa juraților. Ce au zis Bontea, Scărlătescu și D... Chefi la cuțite, 10 octombrie 2022. Gheorghe Turda a făcut show alături de Lorraine Ignat și Marian Baicu, finii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x