Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Patrick Coman i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare. Care e motivul

În ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Patrick Coman, un bucătar din Bistrița Năsăud care i-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaune!

Patrick Coman gătind o rețetă reinterpretată în bucătăria chefi la cuțite Galerie
Patrick Coman este de meserie bucătar și a ales să facă o rețetă reinterpretată de papricaș de pui | Antena 1

Tânărul a dezvăluit faptul că practică această meserie de aproximativ patru ani și a decis să participe în ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă de papricaș de pui, dar în manieră reinterpretată.

Patrick Coman a explicat fiecare pas al rețetei și a explicat faptul că i s-a părut mult mai interesant să prezinte pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o rețetă reinterpretată, menită să surprindă.

Patrick Coman i-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaune, în ediția 19 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Chiar dacă a recunoscut faptul că are și ceva emoții, tânărul bucătar din Bistrița Năsăud a explicat totodată faptul că s-a trezit în ziua respectivă simțindu-se ca un cuțit de aur sau cel puțin ca un învingător, cu trei cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

După ce a trimis farfuriile la degustare, concurentul a așteptat cu sufletul la gură reacțiile celor trei jurați. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de ceea ce au descoperit în farfurie. Cu mult interes, cei trei au analizat atent și au încercat să își dea seama despre ce mâncare este vorba.

Patrick Coman gătind i8n bucataria chefi la cutite

Patrick Coman a ales să facă o rețetă neobișnuită de papricaș de pui

Apoi, tânărul și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și s-a prezentat, vorbind mai multe despre pasiunea sa pentru gătit. Un detaliu surprinător a fost atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au ridicat în picioare și au început să facă „gălăgie” cu scaunele, ca să imite sunetele de tulnic, un instrument muzical specific Bistriței Năsăud.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Nuami Dinescu a făcut o dezvăluire neașteptată! Ce reacție au avut jurații când au văzut rețeta

După ce l-au „fiert” din plin, cei trei jurați au dezvăluit verdictul: două cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Narymen Abessi e tânăra care a făcut senzație cu dezvăluirile sale! Ce meserie grea ar... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Gheorghe Ignat i-a „speriat” pe jurați”! Ce viață de film are „Ursul Carpatin”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x