Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Laurențiu Vasilachi a fost asaltat de întrebările chefilor. Ce i-au făcut jurații

Laurențiu Vasilachi este bucătar și a venit în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să demonstreze că poate face față provocărilor. Tensiunea a atins cote uriașe atunci când chefii l-au asaltat cu întrebări.

colaj foto cu laurentiu vasilachi la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Laurențiu Vasilachi i-a surprins pe chefi cu reacțiile sale în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite am putut să-l cunoaștem pe Laurențiu Vasilachi, în vârstă de 23 de ani, de meserie bucătar. Când a ajuns în fața celor trei jurați, concurentul a dat un adevărat test de răbdare, căci Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu l-au asaltat cu întrebări.

Laurențiu Vasilachi a fost asaltat de întrebările juraților emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Stând de vorbă cu Gina Pistol, concurentul a dezvăluit faptul că în perioada în care a fost student în Marea Britanie a fost nevoit să muncească pentru a câștiga niște bani. A devenit ospătar, apoi o conjunctură l-a făcut să intre în bucătărie, ca bucătar.

„Era să dau foc la bucătărie, dar după două săptămâni a început să fie mai bine totul”, a dezvăluit concurentul, în timp ce pregătea rețeta aleasă.

Citește și: Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație! Ce propunere i-au făcut chefii

După ce a stat câteva luni închis în casă din cauza pandemiei de Covid-19, tânărul a decis să vină în România. S-a apucat de o școală de bucătari și, de atunci, destinul parcă i-a netezit drumul către o carieră în bucătărie. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânărul a ales să pregătească o rețetă de pui Tikka Masala cu orez aromatizat.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și chefii au început să analizeze atent preparatul. Apoi, ușile s-au deschis și concurentul s-a prezentat. Nu a durat mult și Florin Dumitrescu i-a arătat că a găsit în mâncare un fir de păr de la găină. De aici s-a născut un adevărat „atac psihologic” la care tânărul a făcut față cu brio. Întrebare după întrebare, el a rămas calm pe poziții în fața chefilor care nu l-au iertat.

„Mai poți, o mai duci? Auzi voci în cap?”, au întrebat chefii, în timpul rafalei de întrebări.

După ce i-au spus ce greșeli a făcut, Laurențiu Vasilachi a descoperit verdictul: cu două cuțite, el a reușit să meargă mai departe în bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de luni. Astăzi, românul care a gătit pentru Regina Marii Britanii intră în co... Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație! Ce propunere i-au făcut chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x