Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Roxana Andon a trecut prin multe emoții înainte de-a primi verdictul. Ce gest a făcut Bontea

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Roxana Andon a trecut prin emoții uriașe înainte de-a afla ce verdict i-au dat chefii.

Colaj cu Roxana Andon si chefii la Chefi la cutite Galerie
În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Roxana Andon a trecut prin emoții uriașe înainte de-a afla ce verdict i-au dat chefii. | Antena 1

Ca să îi impresioneze pe cei trei jurați, Roxana Andon a ales să pregătească pate de ficat de pui cu dulceață de ceapă și borș de pui cu tăiței de casă, în ediția 9 a emisisunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 12 aprilie 2023.

Roxana Andon a trecut prin numeroase emoții la jurizare. Ce verdict i-au dat chefii și ce gest a făcut Sorin Bontea în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite

Roxana Andon a terminat școala profesională și a devenit ajutor de bucătar. Apoi, atunci când i s-a ivit ocazia, a lucrat ca crupier pe un vas de croazieră. După doi ani a ajuns în Florida, unde a lucrat ca ospătar. L-a cunoscut pe cel care avea să devină tatăl fetiței sale. După un timp, lucrurile s-au schimbat radical și cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Mălin Vacariu este toboșarul nevăzător care i-a impresionat pe chefi. Ce gest a făcut

Când preparatul a fost gata, farfuriile au fost trimise la degustare. Cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să facă observații pe seama mâncărurilor.

„Leșin, clar!”, a fost reacția concurentei, care a fost cuprinsă de emoții, în ediția a 9-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, difuzată pe 12 aprilie 2023.

„Doamne ajută, nu doamne ferește! Deci leșin, mi se taie picioarele”, a zis ea în culise, văzând ce comentarii fac chefii.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Răzvan Simion a dat verdictul. Ce le-a zis juraților

Apoi, ușile s-au deschis și Roxana Andon s-a prezentat și a spus cu ce se ocupă în prezent, cum l-a cunoscut pe pictorul Aidan Andon, cel care ulterior i-a devenit soț.

Sorin Bontea a întrebat-o despre pasiunea sa pentru gătit și a părut că se miră de faptul că femeia are și clienți, lucru ce i-a amplificat din plin emoțiile. Gestul juratului a dezarmat-o complet pe concurentă.

„Mă omorâți când ziceți asta, mi se taie picioarele!”, a zis ea, după ce a auzit expresia „doamne ferește” după fiecare replică a chefilor.

A stat cu sufletul la gură crezând că i-a dezamăgit pe chefi, însă surpriza a fost mare atunci când a descoperit faptul că a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul emimsiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

La final, Sorin Bontea a luat castronul de ciorbă și a continuat să mănânce cu poftă, un gest la care concurenta nu s-ar fi așteptat.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Mălin Vacariu este toboșarul nevăzător care i-a impresionat pe chefi. Ce gest a făcut... Trucul folosit de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la degustare, la Chefi la cuțite. Ce fac după ce gustă din preparate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x