Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Nomin Damdin a gătit cel mai neașteptat preparat. Ce „superputere” au copiii care îi sunt elevi

Nomin Damdin e mongoleza care a gătit chefilor cel mai neașteptat preparat în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2023. Chefilor nu le-a venit să creadă când au aflat ce „superputere” au copiii care îi sunt elevi concurentei.

Nomin Damdin gatind la chefi la cutite, Nomin Damdin alaturi de copii si gina pistol si florin dumitrescu Galerie
Nomin Damdin i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale despre Soroban, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Nomin Damdin are 42 de ani, vine de Mongolia și este fondatoarea centrului de educație japoneză. Aceasta este și profesoară de soroban, o tehnică de calcul mental japonez care ajută la dezvoltarea ambelor emisfere cerebrale.

Concurenta a pășit în sezonul 11 Chefi la cuțite mai încrezătoare ca niciodată în forțele proprii. Pentru că și-a propus să-i impresioneze pe jurații show-ului culinar, Nomin Damdin s-a decis să gătească ciorbă tradițională mongoleză și găluște mongoleze.

„Nu știu să gătesc, din păcate, mâncare românească pentru că o face soacră-mea foarte bine. Îi gătesc soțului mâncare mongoleză, iar soțul meu spune tot timpul că are noroc cu o mongoleză. Mai ales că aduc care din Mongolia, iar ea este foarte gustoasă. (...) Această carne a fost folosită de soldații lui Ginghis Han când mergeau în război.”, a mărturisit ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Anzhu Pathak este brahmanul care a gătit chefilor burger de țestoasă. Ce le-a povestit juraților

Nomin Damdin s-a înscris în sezonul 11 Chefi la cuțite la insistențele copiilor săi. Micuții au încurajat-o de fiecare dată să meargă la emisiune deoarece preparatele sale sunt delicioase.

Nomin Damdin, dezvăluirile care au uimit jurații în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2023

Preparatul neașteptat al concurentei i-a luat prin surprindere pe chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu. Nomin Damdin a pășit în fața chefilor cu un soroban pentru a le arăta cum își desfășură munca de zi cu zi.

„Copiii noștri calculează prima data pe numărătoare, iar mai apoi proiectează imaginea. Ei se mișcă cu viteza luminii și pot să calculeze foarte rapid orice tip de calcul”, a povestit ea despre „superputerile” elevilor săi.

Concurenta și micuții săi au făcut o mică demonstrație chiar în platoul emisiunii: „Karinei puteți să-i spuneți rapid 15 numerele, iar ea o să dea rezultatul imediat”.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Stelian Nistor, ingredientul neobișnuit pe care l-a pus în farfurie. Cum au reacționat jurații

Chefilor nu le-a venit să creadă când au văzut cât de rapid fac calculele elevii concurentei.

„Nu se poate așa ceva! Wow!”, a fost reacția unui jurat.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta zece. Mirela Retegan, replică total neașteptată pentru jurați... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Cu ce performanță se mândrește Alexandru Gușă. Ce a făcut concurentul i-a uluit pe jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x