Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci când a dezvăluit cine va face degustarea

În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci când a dezvăluit cine va face degustarea și jurizarea, dar și care este amuleta pusă la bătaie.

Colaj cu Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite în bucătărie Galerie
În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci când a dezvăluit cine va face degustarea și jurizarea | Antena 1

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor și ce amuletă este pusă la bătaie. Nu mică a fost surpriza acestora atunci când au aflat cine va face degustarea și jurizarea.

Irina Fodor a pus presiune pe cei patru chefi atunci când a dezvăluit cine va face degustarea și jurizarea, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13

Bătălia pentru amulete a continuat în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 7, din 2 aprilie 2024. Nerăbdători, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor și ce amuletă este pusă la bătaie. Surpriza celor patru bucătari a fost mare atunci când și-au dat seama cine le va analiza atent farfuriile și le va acorda puncte.

Citește și: Cine e Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă

„Pentru că sezonul 13 este despre schimbări și noutăți m-am gândit ca tema de astăzi să aibă și ea legătură cu acest concept. Să vorbim despre o transformare. O să trecem de la fast food la fine dining. Astăzi nu e chiar un Chef, dar este în spectru, în grafic, pentru că este owner. Vorbim de Alex Popescu”, a anunțat Irina Fodor, iar chefii au făcut ochii mari.

„Mă încurcă puțin zona lui de confort. Venind dint-o parte artistică și fiind și om de restaurant. E clientul meu, dar nu am interacționat foarte mult”, a zis Orlando Zaharia.

„Îl cunosc personal, am și fost și să mănânc de câteva ori la el. Este un foarte, foarte bun cunoscător al gastronomiei”, a completat Alexandru Sautner.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viață care i-a uimit până și pe jurați. Ce a spus despre fosta căsnicie

„Miza zilei de astăzi este foarte importantă. Este una dintre amuletele care au stârnit controverse uriașe: Poți schimba orice concurent din echipa ta cu oricare alt concurent din altă echipă, cu excepția cuțitelor de aur”, a fost vestea data de Irina Fodor.

„Periculoasă maxim! Cred că e râvnită de toți”, a completat Orlando Zaharia, în ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 2 aprilie 2024.

Nu e ușor să faci un preparat trecând de la fast food la fine dining, așa că n-a durat mult și au început să iasă scântei la bancurile de lucru. La un moment dat, Ștefan Popescu s-a enervat. Află motivul urmărind clipul video de mai sus.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Richard Abou Zaki iubește o femeie cu 13 ani mai în vârstă. Cum a început povestea lor de iubire... Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Otilia Bilionera a gătit alături de soțul ei turc, pe nume Bekir. Cum arată și cu ce se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x