Căutare Live

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au rămas fără cuvinte în bootcamp! Ce au găsit în unele farfurii

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de multe surprize, atunci când au fost nevoiți să facă degustarea pentru prima probă de gătit din bootcampul sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Concurenții din bootcampul „Chefi la cuțite” au trecut prin emoții cumplite, atât la gătit, cât și la degustare.

Antena 1

Încă o serie de 15 concurenți din cei 75 care au fost aleși după selecția de la începutul bootcampului au trecut prin emoții cumplite, atât la gătit, cât și la degustare.

Toată lumea a primit misiunea de-a pregăti rețete cât mai savuroas

Concurenții au surprins cu rețetele alese, în prima etapă de bootcamp din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca și la degustarea anterioară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de situații neașteptate, combinații surprinzătoare de gust și multe surprize.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

Victorina Matveev, de exemplu, i-a pus pe jurați în situația de-a face ochii extrem de mari atunci când i-au văzut farfuria. Motivul? Rețeta sa de sandviș a fost prea „luxuriantă” pentru gusturile celor trei. Practic, mâncarea a fost prea „împodobită”, lucru ce nu a plăcut deloc chefilor.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat zeci de farfurii

Se pare că nici Revesz Florin nu a reușit să impresioneze cu „zeița verde”, un sos făcut după o rețetă proprie. Tot în această etapă de degustare am putut să îl revedem și pe tatăl lui Ruby, care a avut toate vorbele la el și i-a luat prin surprindere pe jurați, atunci când i-a venit rândul la degustare.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au ajuns în bootcamp! Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor

Ce alte surprize au mai trăit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în această degustare?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi totul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Jurații au trăit surpriză după supriză în bootcamp! Ce au făcut unii concurenți... Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Sandvișul fără pâine i-a uimit pe chefi! Ce rețete au făcut senzație în bootcamp...
Ultimele știri
x