Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amuleta 26 e una extrem de puternică! Ce avantaj uriaș aduce

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce bonus special aduce amuleta 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, Gina Pistol i-a surprins din plin pe cei trei bucătari.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Amuleta 26 de la „Chefi la cuțite” i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că cei trei îndrăgiți jurați încearcă, în fiecare ediție a îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga cât mai multe din amuletele puse la bătaie de frumoasa Gina Pistol.

Orice bonus va deveni extrem de important în cadrul confruntărilor pe echipe, fiindcă amuletele pot schimba radical deznodământul bătăliilor sau chiar soarta unora dintre concurenți, eliminați sau nu!

Ce avantaj uriaș aduce amuleta 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Orice as din mânecă este foarte important, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încearcă pe cât posibil, ediție după ediție, să adune cât mai multe avantaje în palmares. Vă reamintim că amuleta trecută a fost câștigată de Florin Dumitrescu. Acesta poate combina puterea a două amulete jucate deja de către ceilalți doi chefi pentru a-și construi amuleta supremă.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Mircea Tand, vărul lui chef Nicolai, i-a luat prin surprindere pe chefi! Ce le-a mărturisit

De data aceasta, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” din sezonul 9 și a anunțat ce bonus cu totul și cu totul special a pregătit la amuleta 26!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este foarte important, pentru că în 15 minute poți să mai gătești un element extraordinar de bine, atent, frumos. Poți să montezi, să faci un lucru fabulos”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, extrem de entuziasmat.

florin dumitrescu și gina pistol in bucataria chefi la cutite

Chefii au fost surprinși când au aflat ce bonus aduce amuleta 26

„Mi se pare că e o amuletă care poate să salveze situația, să gătești și să guști timp de 15 minute”, a mai adăugat Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amedeo D’Ambrosio i-a supărat pe chefi! Ce mesaj i-au scris aceștia pe foi

De data aceasta, pentru amuleta 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească câte o farfurie de main course cu specific de Paște. Surpriza a fost și mai mare atunci când s-a aflat că degustarea va fi făcută de Silviu Nedelea, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 6 „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Mircea Tand, vărul lui chef Nicolai, i-a luat prin surprindere pe chefi! Ce le-a mărtu... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Nick din trupa N&D și fiica sa au făcut show delicios! Cum arată Andreea Marin, la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x