Antena Căutare

Chef Scărlătescu o regretă pe Amalia Bellantoni! Aceasta "rupe" gura târgului și câștigă detașat un punctaj extrem de mare la proba individuală: "Sunt regina pizzei!"

Amalia Bellantoni, membru al echipei albastre, s-a salvat cu preparatul ei preferat. Specific italienesc, a reușit să impresioneze jurații cu măiestria a două sortimente de pizza.

Chef Scărlătescu o regretă pe Amalia Bellantoni! Aceasta "rupe" gura târgului și câștigă detașat un punctaj extrem de mare la proba individuală: "Sunt regina pizzei!" Galerie
Amalia Bellantoni s-a salvat din nou la jurizare: Sunt regina pizza!

Sicilianca a obținut 13 puncte pe preparatul de la proba individuală. Cele două sortimente de pizza, gătite în stil italienesc i-au dat pe spate pe jurați!

Amlia era încrezătoare încă de la începutul probei când s-a anunțat preparatul: "Deja am câștigat", a spus concurenta.

"Eu sunt regina pizzelor!", exclamă cu entuziasm Amalia.

Chef Scărlătescu o regretă pe Amalia Bellantoni! Aceasta "rupe" gura târgului și câștigă detașat un punctaj extrem de mare la proba individuală: "Sunt regina pizzei!"

Chefii sunt exasperați de debitul verbal și de tonul vocii Amaliei, însă recunosc în ea un concurent extrem de bun! "Doamne, cât poate să vorbească!"

Chefii jurizează farfuriile probei individuale! Scărlătescu taie și spânzură: "Ce e asta?"... Echipa albastră se destramă! Chef Florin Dumitrescu mai pierde un om valoros! "Zici că vă cereți acasă!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x