Antena Căutare

Imagini inedite cu chef Cătălin Scărlătescu. Cum decurge o sesiune de shopping pentru juratul „Chefi la cuțite”

Chef Cătălin Scărlătescu a fost surprins aşa cum nu l-am mai văzut niciodată! A renunţat la bucătărie şi a făcut ravagii. Iată cum decurge o sesiune de shopping pentru juratul „Chefi la cuțite”.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost surprins aşa cum nu l-am mai văzut niciodată! A renunţat la bucătărie şi a făcut ravagii. Iată cum decurge o sesiune de shopping pentru juratul „Chefi la cuțite”.

Don Juan-ul showbizului românesc a terminat repede cumpărăturile, iar apoi a aşteptat pe cineva câteva minute bune. Vizibil agitat că prietenul nu mai apărea, a pus sacoşa de cumpărături în portbagajul maşinii, apoi a intrat într-o cafenea pentru a savura o băutură energizantă.

"Pentru mine banii sunt o formă de a mulţumi pe alţii, plătindu-i. Eu nu înţeleg nimic din bani, uite chiar am făcut o chestie interesantă, nu am avut bani în buzunar o săptămână, acum două trei săpătmâni. O săptămână nu am luat nici un leu în buzunar şi nu am cheltuit nimic. Mie nu îmi trebuie bani ca să trăiesc", a povestit cel mai popular jurat de la "Chefi la cuțite".

Cel de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite" are marea premieră în această seară, de la 20:00, la Antena 1! Cei trei chefi, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, vă dau întâlnire în fiecare luni și marți, în cel mai urmărit show culinar din România, "Chefi la cuțite"!

Premiera sezonului 6, diseară, de la 20:00! Un Italian și soția sa româncă își declară război culinar la ”Chefi la cuțit... Începe noul sezon "Chefi la cuțite"! Surprize mari la premiera din această seară: Chefii ajung la cratiță!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x