Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Chefi la cuțite, MAREA PREMIERĂ! Apar reguli noi în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar! Ce putere are ”cuțitul de aur” 

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” începe astăzi, la Antena 1, de la ora 20:00 și aduce o nouă regulă. 

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” începe astăzi, la Antena 1, de la ora 20:00 și aduce o nouă regulă.

Noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” se anunță a fi exploziv, mai ales că chefii vor avea ocazia să plănuiască strategii de joc încă din primele episoade.

Așadar, în cadrul noului sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea trei cuțite, pe care le vor oferi celor mai talentați bucătari.

Candidații de la ”Chefi la cuțite” vor avea ocazia, în cazul în care gătesc un preparat delicios și va fi apreciat de chefi să primească un ”cuțit de argint”, ce va reprezenta un pașaport de trecere direct în echipa unuia dintre chefi.

Ba mai mult, concurentul norocos va primi și o tunică colorată și un loc la bancul de lucru în bucătăria ”Chefi la cuțite”, însă, cel mai important, îi va scuti pe norocoși de lupta eliminatorie din Bootcamp.

Nu rata, așadar, cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”, ce are premiera astăzi și mâine, de la 20:00, pe Antena 1.

Video