Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Degustare cu surprize în prima probă din semifinală! Ce farfurie nu a putut fi mâncată

Emoții uriașe pentru cei nouă concurenți care luptă în semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de aspiranții la marele trofeu și au analizat atent fiecare preparat.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În ediția 42 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, nouă concurenți s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce probă specială le-a pregătit Gina Pistol, în semifinala îndrăgitului show culinar.

Și surpriza a fost una pe măsură, atunci când aceasta a lăsat banda să meargă, aducând astfel trei cloșuri. Sub ele se aflau cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, surprize la degustare, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Misiunea? Fiecare concurent a extras un bilet și a descoperit farfuria cărui jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” trebuie s-o reproducă. Apoi, fiecare bucătar a primit lista de ingrediente, pe care a studiat-o atent, în încercarea de-a intui cât mai bine cum trebuie gătit totul.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

Vă reamintim că, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei. În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. Cătălin Scărlătescu, în schimb, luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Timpul alocat gătitului a fost de șaizeci de minute și, la final, semifinaliștii au așezat farfuriile pe bandă și au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de jurați.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

De data aceasta, juriul a fost format din comedianți! Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu au degustat și au analizat atent preparatele, încercând să jurizeze cât mai bine rețetele pregătite de concurenții din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În același timp, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților și și-au exprimat părerea cu privire la corectitudinea executării rețetelor. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a lăudat-o pe Roxana Blenche pentru modul în care a gătit, dar l-a criticat pe Kani (Andrei Hîncu).

Cine a gătit cel mai bine și ce farfurie i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Juriu celebru în prima probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2020... Chefi la cuțite semifinala 2020. Cea mai emoționantă probă! Ce surpriză au trăit concurenții în semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x