Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

S-a DECIS! Un concurent a părăsit competiția! Aceștia sunt bucătarii care merg în semifinala „Chefi la cuțite”!

Ne apropiem cu pași repezi de finala emisiunii „Chefi la cuțite”! Emoțiile devin din ce în ce mai mari, iar ediția de marți, 15 ianuarie, a adus o răsturnare neașteptată de situație!

Ne apropiem cu pași repezi de finala emisiunii „Chefi la cuțite”! Emoțiile devin din ce în ce mai mari, iar ediția de marți, 15 ianuarie, a adus o răsturnare neașteptată de situație!

Prima probă a serii a pus echipele în fața provocării de a găti rețete delicioase pentru echipa de rugby a CSM București. Apoi a urmat un duel sângeros, în care Bontea și Dumitrescu au avut mai puțini bucătari trimiși la bătălie decât Scărlătescu.

Emoțiile sunt mari, căci orice concurent eliminat scade șansele juraților de a câștiga acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

După ce au degustat preparatele pregătite la duel, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au votat, au dat note și au decis ce bucătari merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

Echipa roșie rămâne cu un membru mai puţin după ce Like Creața a fost obligată să părăsească competiţia, din cauza unui preparat nu tocmai reușit!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro