S-a DECIS! Un concurent a părăsit competiția! Aceștia sunt bucătarii care merg în semifinala „Chefi la cuțite”!

Ne apropiem cu pași repezi de finala emisiunii „Chefi la cuțite”! Emoțiile devin din ce în ce mai mari, iar ediția de marți, 15 ianuarie, a adus o răsturnare neașteptată de situație!

Ne apropiem cu pași repezi de finala emisiunii „Chefi la cuțite”! Emoțiile devin din ce în ce mai mari, iar ediția de marți, 15 ianuarie, a adus o răsturnare neașteptată de situație!

Prima probă a serii a pus echipele în fața provocării de a găti rețete delicioase pentru echipa de rugby a CSM București. Apoi a urmat un duel sângeros, în care Bontea și Dumitrescu au avut mai puțini bucătari trimiși la bătălie decât Scărlătescu.

Emoțiile sunt mari, căci orice concurent eliminat scade șansele juraților de a câștiga acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

După ce au degustat preparatele pregătite la duel, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au votat, au dat note și au decis ce bucătari merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

Echipa roșie rămâne cu un membru mai puţin după ce Like Creața a fost obligată să părăsească competiţia, din cauza unui preparat nu tocmai reușit!

Ultimele știri